Agnes Residence Oltenitei

Oltenitei - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Echipare completa
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Da
Ușă metalică
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
La cerere
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Centre Comerciale
Lidl
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Imobilul cu trei etaje situat la distanță mică de intrarea în Municipiul București, este construit intravilan și are acces rapid la Șoseaua Olteniței, un drum public intens circulat ce se intersectează cu marile șosele, bulevarde și drumuri de acces din Sectorul 4. 

Amplasament

Imobilul cu trei etaje situat la distanță mică de intrarea în Municipiul București, este construit intravilan și are acces rapid la Șoseaua Olteniței, un drum public intens circulat ce se intersectează cu marile șosele, bulevarde și drumuri de acces din Sectorul 4. Accesul în alte cartiere ale capitalei se poate face ușor cu mașina personală, sau transportul în comun, de la intersecțiile cu Șoseaua Vitan Bârzesti și Calea Văcărești. Pe Șoseaua Olteniței circulă mașinile RATB 402, 414 până la Romprim de unde se pot lua în continuare mașinile 634, 611, 124 până la Piața Sudului unde aveți și stația de metrou pe Magistrala II – Berceni Pipera.

Clădire

Agnes Residence Olteniței este un imobil ridicat cu grinzi, stâlpi din beton armat, pereți din cărămidă tip Porotherm, folosită și la compartimentarea interioară. Zidăria clasică asigură clădirii rezistentă, confort și căldură în sezonul rece datorită izolării pereților exteriori cu polistiren expandat. La etajul 3 este turnată placă din beton armat cu izolație din vată minerală, iar acoperișul este construit din lemn și îmbrăcat cu tablă de tip Lindab. Un proiect cu regim redus de înălțime P + 3E în care sunt puse la dispoziție în total 24 de apartamente cu 2 și 3 camere. Parterul oferă un spațiu comercial pentru antreprenori și cinci locuințe decomandate: patru apartamente cu 2 camere și un apartament cu 3 camere. La cele trei etaje sunt disponibile câte cinci apartamente cu 2 camere și un apartament cu 3 camere.

Facilități

Pentru acest proiect dezvoltatorul a ales să amenajeze mai multe apartamente cu 2 camere pentru a satisface cererea pieței imobiliare din capitală și din zonele înconjurătoare. Apartamentele cu două camere sunt spațioase și avantajoase în ceea ce privește raportul calitate preț. Compartimentările decomandate cu living și dormitor au între 43,25 mp și 55,25 mp, iar apartamentele cu 3 camere au fix 69,25 mp, suprafață utilă. Camerele de zi și dormitoarele apartamentelor cu 2 și 3 camere sunt spații locative încăpătoare, ușor de mobilat, ce pot acomoda și familii numeroase. Apartamentele cu 3 camere au două grupuri sanitare și terase mari ce pot fi ușor de folosit ca spațiu de relaxare sau depozitare. Fiecare locuință este tencuită și zugrăvită cu vopsea lavabilă albă, are tâmplărie PVC de nuanța mahon (maro), cu geam termopan, glafuri la interior / exterior, balcoane inchise cu termopan (cu calorifer). Rețelele de utilități sunt trase standard în fiecare locuință. Se oferă instalații cu puncte de consum pentru apa curentă, energie electrică și gaze naturale. Utilitățile sunt branșate și contorizate individual. Sunt montate obiectele sanitare (lavoar, chiuvetă cu oglindă și dulap, cadă), iar ultima fază a amenajării ce include finisajele va fi executată cu materiale alese de client și incluse în prețul apartamentului. Viitori proprietari își pot alege ușile de interior, parchetul, gresia și faianța. Dezvoltatorul Agnes Olteniței Residence oferă locuri de parcare incluse în prețul apartamentelor.

Alte informații

Locuințele pot fi achiziționate cu Credit Ipotecar, prin Programul “Prima Casă” sau cu plata rapidă. RANDARI ALE ANSAMBLULUI AGNES RESIDENCE OLTENITEI!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Agnes Residence Oltenitei
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.