Alpha Residence - Faza 2

Drumul Crețeștilor - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Loc de parcare
Inclus în preț
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Descriere

Dezvoltatorii Alpha Residence aduc un nou proiect de succes, format din trei clădiri cu un total de 51 de locuințe, construite după normele moderne ale pieții rezidențiale cu majoritatea avantajelor și beneficiilor disponibile în Sectorul 4.

Amplasament

Imobilele Alpha Residence sunt construite în zona de sud, aproape de rețele de străzi interconectate cu Șoseaua Berceni, una dintre cele mai mari căi de acces către centru orașului și alte cartiere ale Bucureștiului. Pentru a se ajunge în alte zone ale capitalei sau în județul Ilfov, pot fi folosite rutele alternative de pe Șoseaua Metalurgiei și Șoseaua Olteniței. Pe Șoseaua Berceni, transport în comun cu mașinile Ratb 125, și cu metroul, de la stația “Dimitrie Leonida”. Pe Strada Turnu Magurele, masinile Ratb 202, 232 si pe Bulevardul Metalurgiei, masinile 141, 312, 220, 232.

Clădire

Imobilul este proiectat și executat în conformitate cu alte structuri noi, ridicate în ultimii ani, în București. Sunt construite 3 blocuri cu un total de 51 de locuințe. Fiecare bloc are trei niveluri cu garsoniere, apartamente de tip studio, apartamente cu două camere și apartamente cu trei camere, decomandate și Open Space. Apartamentele cu trei camere de la ultimul nivel, situate la capetele clădirii, au, fiecare, terase cu suprafața de 37 de mp pe care sunt construite și dependințe pentru depozitare. Clădirea are stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, pereți cu zidărie clasică din cărămidă tip Porotherm (folosită și la pereții interiori). Proiectul prevede o fațadă cu tencuială sclivisită de culoare gri închis pe rândurile ferestrelor și albă în restul porțiunilor, tâmplărie PVC cu geam termoizolant de culoare alb și acoperiș cu țiglă din table, culoare gri închis, pe care s-au montat parazăpezi din tablă. Acces în clădire pe bază de cartela magnetică, sau deschidere din locuințe, prin sistem interfon. Scări din beton armat, cu balustrade de metal, holuri largi. Apartamente compartimentate open space și decomandat, tencuite și zugrăvite cu vopsea lavabilă albă, glafuri interior / exterior, șapă pentru finisaje.

Facilități

Localizarea imobilului oferă acces rapid la punctele de interes din centru cu ajutorul transportului public (mașinile RATB / metrou), și cu autoturismul personal pe rute alternative (Bulevardul Metalurgiei, Șoseaua Berceni, Șoseaua Olteniței). Fiind un proiect de mari dimensiuni, cei interesați pot alege locuințe de la parter, de la etaj, sau ultimul nivel. Pot fi alese locuințe cu suprafețe începând de la 30 de mp (garsoniere duble) până la 79 de mp (apartamente de 3 camere). Locuințele au montate standard utilitățile, cu instalații și puncte de consum în toate camerele, pentru energie electrică, gaze naturale, apă curentă și canalizare, branșate și contorizate separat cu echipamente moderne. Grupurile sanitare au obiectele (cadă, chiuvetă, lavoar), montate, iar finisajele (uși de interior, parchet, gresie, faianță), sunt executate cu materiale alese de clienți, incluse în prețurile locuințelor. Încălzirea se face cu centrală proprie și instalație cu calorifere din oțel, montate în camere și pe holuri. Dotarea standard mai include uși de metal cu sistem anti-furt la intrare.

Alte informații

Locuri de parcare incluse în preț. Metode de plata Credit bancar / Ipotecar si Cash (transfer bancar).

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Alpha Residence - Faza 2
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.