Astrelor Amurgului Residence

Dimitrie Leonida - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Da
Ușă metalică
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Lift
Da
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Colegiul Tehnic Miron Nicolescu
Unitati medicale
Spitalul de Boli Cronice Sfantul Luca
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Descriere

Dezvoltatorul Astrelor Amurgului aduce un proiect de succes in care au folosit experienta anterioara pentru a oferi publicului un nou ansamblu de doua imobile cu rugim redus de inaltime, amenajari si echipari performante si, nu in ultimul rand, locuinte spatioase si vitrate.

Amplasament

Pozitionarea imobilului in cartierul Berceni asigura locatarilor transport rapid către celelalte zone ale Bucureștiului folosind Magistrala 2 de metrou de la cea mai apropiată stație, “Dimitrie Leonida”. Puteți folosi și infrastructura rutieră, complet dezvoltată, pentru trasee către centre comerciale, unități de învățământ, unități medicale, spații de agrement, centre culturale, etc.

Clădire

Clădirea de pe strada Amurgului oferă mai mult decât o clădire nouă cu apartamente disponibile. Dezvoltatorul aduce un plus de know-how, în construcția și amenajarea interioară și exterioară pentru confortul noilor proprietari. Proiectul oferă o structură de rezistentă pe cadre din beton armat, formată din stâlpi / grinzi, cu ziduri din cărămidă tip Porotherm, izolată cu polistiren expandat, folosită și la interior, indiferent de compartimentare. Aveți la dispozitie un bloc cu lift și zece apartamente pe fiecare din cele patru etaje. La fiecare nivel se găsesc trei tipuri de spații locative: o garsonieră, cinci apartamente cu două camere și patru apartamente cu trei camere. Spațiile totale utile au suprafețe de până la 40,80 metri pătrați pentru garsoniere, 59 de metri pătrați pentru apartamentele cu 2 camere și 74 de metri pătrați pentru apartamentele cu 3 camere, cele mai mari spații locative de pe fiecare etaj.  Indiferent de compartimentare sau numărul de camere, apartamentele au fost prevăzute cu lucrări de amenajare și dotări standard. Aici ne referim la pereți tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă albă, ferestre cu geam termopan, profil alb, glafuri, șape turnate la nivel și ușă metalică la intrare. 

Facilități

Cumpărătorul are opținea de a-și alege materialele pentru finisaje, disponibile in locatie: gresie, faianta parchet. Lucrarile la finisajele de interior sunt facute cu materiale de la Adeplast. Usile de interior pot fi de asemenea alese de client din oferta pusa la dispozitie de firma Bella Casa.  Constructorul garantează astfel de particularități și se angajează să pună la dispoziție oferta cu modele și culori din care să fie alese ușile de interior, parchetul, gresia și faianța (costuri incluse în prețul apartamentului).   

Alte informații

Dezvoltatorul accepta plata cu Credit Ipotecar, Programul Guvernamental "Prima Casa" si plata rapida prin virament bancar.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Astrelor Amurgului Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.