Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Debara
Da
Balcon
3 balcoane
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
Mega Image
Descriere

Anul 2017 aduce un nou ansamblu de case individuale, situate în zona de sud, aproape de capitală, cu acces la punctele de interes major, din Popești-Leordeni și Sectorul 4. 

Amplasament

Casele individuale sunt localizate în afara capitalei în zona de sud, la o distanță de nouă kilometri față de intrarea în Sectorul 4 și are acces la Șoseaua Olteniței una din rutele rapide ale Județului Ilfov, ce se intersectează cu Șoseaua de Centură, Șoseaua Vitan-Barzesti, Calea Văcărești, Șoseaua Giurgiului.

Clădire

Ansamblul este format din două case individuale, cu regim redus de înălțime P+1E+Pod, construite cu cadre din beton armat, pereți din cărămidă și pod izolat cu vată minerală și fațadă realizată cu tencuială decorativă. Gardul ce înconjoară proprietate este realizat din zidărie și lemn. Prima casă este predată cu pereți tencuiți și zugrăviți, tâmplărie PVC, wenge, cu geam termopan, glafuri, șapă egalizatoare. Sunt montate și gata de dat în folosință instalațiile pentru utilități de energie electrică, gaze naturale, apă curentă și canalizare, branșate și contorizate individual. Obiecte sanitare în băi, gresie, faianță, parchet, uși de interior, ușă din lemn masiv la intrare și porți la garaj cu deschidere din telecomandă. La parter, suprafața totală este de 83,97 mp din care 63,70 suprafață utilă decomandată. În proiectul executat de echipele dezvoltatorului se remarcă camera de zi de 22,66 mp, loc pentru luat masa 16,43 mp și garajul interior, de 17,82 mp. Etajul este, de asemenea, decomandat și are amenajate trei dormitoare fiecare cu balcon si un grup sanitar propriu pentru dormitorul matrimonial. In plus, un birou si un grup sanitar accesibil din hol. Dimensiunile dormitoarelor pornesc de la 11,47 de mp, până la 18,54 de mp utili. Podul are o suprafață mare, este accesibil prin chepeng și este ideal pentru depozitare. Locuința oferă doua loturi de teren separate cu gard: Un lot este disponibil din living, celalalt lot este accesibil de la poarta principala. Curtile pot fi folosite pentru diferite amenajări exterioare: loc de parcare, grădină, loc de joacă, spațiu de relaxare pentru întreaga familie.

Facilități

Locuințele individuale sunt construite într-o zonă de case, departe de zona urbană cu densitate mare de locuitori, intens circulată. Sunt puse la dispoziție două unități cu adrese separate. Casele sunt predate cu toate instalațiile și echipamentele necesare unui trai confortabil, teren de mari dimensiuni și garaj interior cu acces direct în holul de la parter. Lucrările de zidărie, montare instalații și echipamente sunt realizate de echipele dezvoltatorului pe baza unui proiect cu buget generos. Alte facilitate includ: Garaj interior cu încălzire și acces în holul de decomandare, curte interioară pavată, acces rapid către autostradă, pentru drumuri către alte localități din Județul Ilfov, posibilitatea de a ridica anexe pe loturile de teren aferente celor două case.

Alte informații

Casa 1 are prețul de 90.000 Euro Casa 2 are prețul de 75.000 Euro Plata pentru aceste case se poate face prin virament bancar (cash) și Credit Ipotecar. Oferim mai multe informații la datele din secțiunea “Contact” și prin aplicația LiveChat, de pe siteul Ariahomes.ro.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Case individuale
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.