Classic Villas

Drumul Campeni Nr. 68 - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Colegiul Tehnic Miron Nicolescu
Unitati medicale
Clinica Med Center Berceni
Centre Comerciale
Grand Arena
Descriere

Vilele înșiruite Classic, aduc 4 locuințe P+1E+M, noi, construite într-o zonă liniștită de case, în București, aproape de mijloace de transport comun și puncte de interes variate.

Amplasament

Cele patru vile înșiruite Classic se află în București, în zona de sud, într-un cartier de case la distanță scurtă de două rute cunoscute, din Sectorul 4. Este vorba de Șoseaua Berceni, cu cea mai apropiată stație de metrou “Dimitrie Leonida” și stațiile de pe linia R.A.T.B. 125. Șoseaua Berceni se intersectează cu Bulevardul Metalurgiei, un alt punct de reper, cu multe puncte de interes pentru locuitorii din zonă. Începând de la unități de învățământ, magazine de cartier și centrul comercial Grand Arena Mall, cu magazinele Carrefour, Decathlon, Selgros Berceni, Hornbach.

Clădire

Proiectul oferă 4 unități înșiruite cu un etaj și mansardă, construite cu structură din beton armat, cu pereți din cărămidă tip Porotherm, de 28 de cm (cu izolație de 10 cm din polistiren expandat), pentru exterior, și 12 cm pentru compartimentarile interioare. Cele 4 case sunt identice în majoritatea aspectelor. Ocupă o suprafața utilă totală de 145,23 mp, sunt decomandate, ocupând următoarele suprafețe utile: parter (42,16 mp), etaj (50,62), mansardă open space (52,45 mp). În plus, ansambul oferă curți cu utilizare exclusiva pentru fiecare unitate și locuri de parcare incluse în prețul plătit per unitate. Se predă cu pereți tencuiți și zugrăviți, tâmplărie PVC Wenge (culoare maro), cu geam termoizolant, utilități branșate și contorizate separat, finisaje (gresie, faianță, parchet, uși de interior), obiecte sanitare în cele două băi (parter și etaj), ușă metalică la intrare.

Facilități

Poziționarea intravilană a celor 4 case, în zona de sud, oferă locuitorilor posibilitatea de a se deplasa rapid cu mașina personală sau mijloace de transport în comun către alte cartiere sau în zona adiacentă Ilfov. Unitățile de învățământ, centrele comerciale cât și celelalte puncte de interes din zonă, asigură un drum scurt pentru membrii familiei. Imobilul este nou, iar locuințele au multe amenajări executate de echipele dezvoltatorului, pentru siguranța și confortul tuturor proprietarilor. Casele au camerele spațioase, vitrate, sunt așezate în formulă decomandata, la parter și etaj, au doua grupuri sanitare, mansardă predată fără delimitări cu pereți, ce oferă ocazia unor amenajări proprii (dormitoare, spații de relaxare, depozitare) și dependință specială, pentru uscătorie/spălătorie. Curtea accesibilă din camera de zi este îngrădită și oferă un spațiu util în aer liber, iar locul de parcare menține zona carosabila liberă, evitandu-se astfel blocajele rutiere.

Alte informații

Vilele se pot achiziționa cu plata în numerar (transfer bancar), Credit Ipotecar și Programul Guvernamental “Prima Casă”. Oferim mai multe informații despre locuințe și îndrumare pentru identificarea unei soluții de finanțare personalizată. Ne puteți contacta la telefon: 0720.069.925 pe e-mail: office@ariahomes.ro și prin aplicația LiveChat de pe site-ul Aria Homes.ro. SCHIȚE DIN ANSAMBLUL CLASIC VILLAS. Numerotarea caselor începe de la intrarea în ansamblu (din stradă).

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Classic Villas
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.