Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (3 oferte disponibile)
Case 4 camere de la 105,000 € - 3 disponibile
Prețurile includ TVA (5%)
Casa 4 camere + teren / 3 băi 108 mp (total teren: 85 mp) 105,000 € rată bancară de la 406 €/lună* Etaj P/2 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Casa 4 camere + teren / 3 băi 108 mp (total teren: 130 mp) 110,000 € rată bancară de la 426 €/lună* Etaj P/2 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Casa 4 camere + teren / 3 băi 108 mp (total teren: 150 mp) 110,000 € rată bancară de la 426 €/lună* Etaj P/2 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Loc de parcare
Inclus în preț
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Complex Ambient Pavlicheni este un proiect nou, construit prin metode clasice, cu materiale de calitate, durabile și amenajări standard. Sunt construite 3 case lipite, în formulă de înălțime P+ 1E + Pod  (Parter, Etaj și Etaj Mansardabil).

 

Amplasament

Triplex-ul Pavlicheni este o soluție nouă pentru oameni interesați de o casă aflată la distanță neglijabilă față de capitală. De la adresa clădirii se poate ajunge pe Șoseaua Olteniței, o rută directă către Sectorul 4 și drumuri alternative. Pe Șoseaua Olteniței circulă mașinile Ratb 402, 414 (capăt Romprim), legătură cu 634, 611 către Piața Sudului și mașinile maxi taxi 244, 154, in aceeasi direcție. Locatarii din Pavlicheni își pot face cumpărăturile de la piețe, magazine de proximitate și magazine de tip supermarket de mari dimensiuni. Sau pot ajunge ușor la Mall Grand Arena, Selgros Berceni, Carrefour, Cora, în parcuri de mari dimensiuni, unități de învățământ publice și private, sedii de institutii publice și policlinici, toate localizate în limitele capitalei, cu puncte de referință în Berceni.

Clădire

Imobilul este ridicat cu stâlpi, grinzi din beton armat, cu pereți din cărămidă tip Porotherm, folosită și pentru construcția pereților de la interior. Cei interesați de aceste case vor găsi mai mult decât o simplă locuință. În cei 107,7 mp, suprafață totală (pentru fiecare din cele trei case construite), imobilul are la parter 38,6 mp, la etaj 47 de mp și etaj mansardabil de 22,1 mp, suprafața utilă. La interior pereții au tencuială clasică pe bază de ciment, strat de glet pe bază de ipsos și sunt zugrăviți cu vopsea lavabila albă. Încălzirea se face cu cetrala termică proprie în condensatie și calorifere de oțel, cu instalație pregătită de dat în folosință. Sunt trase instalațiile pentru utilități de gaze naturale, apă curentă, energie electrică, canalizare, branșate la magistrale și contorizate separat pentru fiecare proprietar. Dotările menționate mai sus cât și materialele pentru finisaje sunt incluse în prețul casei. După achiziție, dintr-un catalog pus la dispoziție de constructori, proprietarii își pot alege ușile de interior, parchetul, gresia și faianța. La parter, se face accesul din cameră de zi într-o curte delimitată, ideală pentru amenajat ca spațiu de relaxare sau depozitare cu acces exclusiv. Sunt disponibile și 3 locuri de parcare, stabilite prin cotă indiviza (incluse în preț), ce vor fi distribuite fiecărui proprietar, în utimele stagii ale formalităților legate de locuință.

Facilități

Într-o zonă cu rețele de străzi asfaltate, cu utilitati intravilane și clădiri cu regim redus de înălțime, cei interesați au la dispoziție spații locative predate la cheie, cu toate beneficiile disponibile în majoritatea construcțiilor noi, destinate persoanelor fizice.

Alte informații

Vilele pot fi achiziționate cu plată rapidă sau Credit Ipotecar, cu un avans de minim 30% din prețul afișat. RANDARI ALE ANSAMBLULUI AMBIENT PAVLICHENI!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Complex Ambient Pavlicheni
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.