Contrast Villas

Str. Sf. Ioan Nr. 20 - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
Lidl
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Dezvoltatorii din zona de sud, adiacentă Bucureștiului, aproape de Șoseaua Olteniței, aduc un ansamblu nou, de 20 de case, cu structură, zidărie și echipări moderne, de calitate superioară. 

Amplasament

Ansamblul se află în Județul Ilfov, la scurtă distanță de intrarea în orașul Popești-Leordeni și permite accesul de pe două străzi paralele, către Șoseaua Olteniței, o rută rapidă către Sectorul 4, ce permite transportul cu mașinile R.A.T.B. 402, 414, microbuzele maxi taxi, dar și cu mașina personală. Aproape de ansamblu sunt magazinele Lidl, Mega Image, alte magazine de cartier, Centrul Comercial La Strada, restaurante, Policlinica Popești, Liceul “Radu Popescu”, Școala Gimnazială “Ion Badescu”, s.a.

Clădire

Ansamblul este format din două corpuri de 10 locuințe înșiruite, așezate în paralel, cu acces din două străzi paralele. În total sunt 20 de unități cu regim redus de înălțime P+1E+Pod. Unitățile de pe capete, respectiv 1 și 10 au 116 de mp utili iar cele de pe mijloc 2-9 au 110 mp utili. Casele sunt predate cu teren în față unde este și locul de parcare, teren în spatele casei, îngrădit cu gard din lemn. Unitățile 2-9 au 173 mp total teren. Din aceasta suprafata, 65 mp amprenta clădirii si 113 mp teren liber. Casele au suprafețe Open Space la parter (cameră de zi cu bucătărie), decomandate la etaj, unde sunt amenajate o baie și trei dormitoare, dintre care unul cu balcon propriu. Accesul în pod se face prin scara din beton. Casele au structură de rezistență alcătuită din cadre de beton armat (stâlpi, centuri, planșee și grinzi), zidărie din cărămidă tip Porotherm cu izolație la exterior (termosistem cu polistiren expandat de 10 cm). Acoperișul este de tip șarpantă cu învelitoare din tablă cutată maro. Casele individuale sunt predate cu tâmplărie PVC șase camere, de tip Deceuninck, culoare Wenge, feronerie Roto, cu geam termoizolant, finisaje la alegere (gresie, faianță, parchet, uși de interior Classen Bella Casa), obiecte sanitare (cadă, chiuvetă, vas de toaletă), utilități de energie electrică, gaze naturale, apă curentă canalizare, branșate și contorizate individual, ușă metalică cu sistem anti-furt la intrare.

Facilități

Ansamblul se află aproape de Sectorul 4, permite accesul la mijloace de transport public / privat și puncte de interes variate. Casele oferă liniște, sunt retrase la o distanță optimă față de Șoseaua Olteniței, permițând accesul pedestru la această și la obiectivele din vecinătate. Ansamblul este finanțat de oameni cu experiență de peste cinci ani în domeniul construcțiilor rezidențiale. Casele au spații utile mari, vitrate la parter și la etaj, unde sunt 3 dormitoare (unul cu balcon), două grupuri sanitare, fiecare cu fereastră. Terenul propriu, îngrădit, permite amenajări proprii, deosebite, iar locul de parcare îi permite proprietarului să își țină automobilul în față casei. Unitățile sunt predate și cu alte amenajări gândite și executate conform unui proiect minuțios, ce oferă condiții de trăi la standard-ul întâlnit în limitele capitalei, la alte ansambluri de dimensiuni asemănătoare.

Alte informații

Dezvoltatorii acceptă plata prin Programul Guvernamental “Prima Casă”, Credit Ipotecar și transfer bancar (Cash).

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Contrast Villas
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.