Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Loc de parcare
Inclus în preț
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Universitatea Spiru Haret
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar - Arseni
Mijloace de transport în comun
Metrou, R.A.T.B. și Maxi - Taxi
Descriere

Cladirea Gaudi aduce o solutie moderna pentru asteptarile celor aflati in cautarea unui camin aflat in limitele Bucurestiului, Sector 4, aproape de centre comerciale, institutii de invatamant, spatii verzi si alte puncte de interes. 

Amplasament

Gaudi Residence este un proiect nou, ambițios, modelat după dorințele locuitorilor din Sectorul 4 al capitalei. Locatia permite accesul pedestru sau cu masina personala pe Bulevardul Metalurgiei 125, 141, 220, 232, 312, sau Strada Turnu Magurele, cu linii comune.

Clădire

Gaudi Residence este un proiect nou, ambițios, modelat după dorințele locuitorilor din Sectorul 4 al capitalei. Cu un regim redus de înălțime de maxim 3 niveluri (P+2E+M), imobilul oferă 22 de apartamente spațioase cu 2 camere și 5 apartamente mai mult decât generoase, compartimentate cu 3 camere. Clădirea este construită cu stâlpi, grinzi și pereți din cărămidă tip Porotherm, izolați la exterior pentru confort și costuri mici la întreținere. Clădirea are amenajate spații locative cu tâmplărie PVC alb, cu 5 camere, geamuri termopane, rețele de utilități trase în toate camerele (apă curentă, canalizare, energie electrică, gaze naturale). In fiecare spațiu locativ sunt incluse obiectele sanitare, lucrările și materialele pentru finisaje (gresie, faianță, parchet, uși de interior). Ușa de acces de la parter se deschide prin interfon din locuință. In prețul locuinței este inclusă și ușa metalică cu sistem anti-furt. Apartamentele cu 2 camere pornesc de la suprafața de 40 mp până la 51 de mp utili. Apartamentele cu 3 camere au, de asemenea, suprafețe mari, vitrate, de la 62 la 64 de mp utili. Pentru cei care doresc compartimentări moderne la apartamente cu 2 și 3 camere din clădirea Gaudi, le pot găsi atât la parter cât și la etaje. Apartamentele au loc de parcare inclus în preț.

Facilități

Apartamente din Gaudi Residence sunt potrivite pentru aceia dintre Dumneavostra care doresc o locuinta in limitele capitalei, in acest caz ,in Berceni, acces la transport si puncte de interes urbane, cu strazi linistite / degajate sau mereu active / intens circulate.

Alte informații

Locuințele pot fi achiziționate cu plată rapidă CASH. RANDARI ALE ANSAMBLULUI GAUDI RESIDENCE.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Gaudi Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.