Grand Villas III

Strada Leordeni - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Dezvoltatorii Grand Villas aduc un proiect nou în piața rezidențială din zona București-Ilfov. Grand Villas III, un ansamblu format din trei case individuale, cu o arhitectură deosebită, localizate la distanță scurtă față de București, cu acces la majoritatea punctelor de interes din județul Ilfov și Sectorul 4, zona Berceni. 

Amplasament

Cele trei unități Grand Villas III sunt situate într-o zonă dezvoltată, cu infrastructuri de transport rutier, magistrale pentru utilități de energie electrică, gaze naturale, apă curentă, canalizare, precum și alte amenajări exterioare. Din puncte de vedere al distanței față de capitală, cei care doresc să locuiască în casele elegante ale proiectului Grand Villas, au o distanță mică de parcurs, până în limitele Sectorului 4, folosind Șoseaua Olteniței. Pe Șoseaua Olteniței, circulă microbuzele maxi-taxi și mașinile RATB 402 și 414 până la RomPrim (legătură cu 634, 611, 124) pe la Piața Sudului.

Clădire

Vilele au regim redus de înălțime P+1E+Pod, structură de rezistentă pe cadre din beton armat, formată din stâlpi și grinzi, cu ziduri din cărămidă Porotherm și pod izolat. Pereții sunt izolați la exterior cu polistiren expandat, iar la interior tencuiți cu tehnică mecanizată, zugrăviti cu vopsea lavabilă albă. Încăperile au șapă turnată pe întreaga suprafață utilă, ferestre cu geam termopan și glafuri, terase cu balustrade din sticlă prinse pe inox. Utilități branșate și contorizate separat, centrală termică, calorifere, obiecte sanitare, finisaje la alegere. Fiecare unitate are o suprafață utilă de 160 mp. Parterul este decomandat, are 50 de mp și cuprinde cameră de zi cu spațiu de luat masă, bucătărie, grup sanitar, spațiu depozitare. Etajul este decomandat, are 55 de mp pe care s-au amenajat trei dormitoare, dintre care unul cu balcon separat și un grup sanitar accesibil din hol. Podul are aceeași suprafața și este Open Space. Suprafața ocupată de teren este 185 de metri pătrați pentru primele două și 285 de metri pătrați pentru a treia proprietate. Din camera de zi a fiecărei case se poate ieși în curtea cu utilizare exclusivă, delimitată cu un gard modern din beton.

Facilități

Ansamblul Grand Villas III se află într-o zonă liniștită de case, la o distanță confortabilă față de zona Berceni, dar cu acces rapid în București cu transportul în comun și mașină personală. Aceeași locație oferă un traseu rapid în alte orașe ale județului Ilfov, pe traseul Strada Olteniței-Șoseaua de Centură. Casele au camere cu suprafețe mari, vitrare, așezate în formulă decomandată, ce permit proprietarilor să se mute rapid, să decoreze și să monteze mobilierul într-un timp util. Toate lucrările de zidărie, montaje glafuri, instalații de furnizare energie electrică, gaze naturale, apa curentă, canalizare, obiecte sanitare (cadă, chiuvetă, lavoar), centrală și calorifere, materiale pentru finisaje (uși de interior, parchet, gresie, faianță), sunt realizate de echipele specializate, contractate de dezvoltatori.

Alte informații

Casele pot fi achiziționate cu plată rapidă, Credit Ipotecar și prin Programul Guvernamental "Prima Casă". Oferim mai multe informații despre proiect și soluții de finanțare personalizate. Fiecare imobil are un loc de parcare propriu.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Grand Villas III
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.