Grey House Residence

Str. Bateriei - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
2 balcoane
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Proiectul Grey House oferă soluții locative pentru cei interesați de case în sistem duplex, amenajate atât la interior cât și la exterior, după cele mai inalte stadarde, respectand, in același timp, un raport calitate / preț, întâlnit rar în zona adiacentă capitalei. 

Amplasament

Vilele Grey House sunt situate în zona învecinată cu Sectorul 4, unde sunt dezvoltate și alte proiecte noi de locuințe cu regim redus de înălțime, dispuse la distante ce oferă spațiu pentru curți mari, locuri de parcare și drumuri de acces pentru automobile. Strada Oltenitei este un punct de reper și o parte importantă a infrastructurii rutiere, ce traversează zona în care sunt construite locuințele și, în afară de transportul cu mijloace proprii, locuitorii se pot folosi de mașinile R.A.T.B. și microbuzele maxi-taxi ce duc către cartierul Berceni.

Clădire

Din cele 4 case construite, mai sunt disponibile 3 unități, cu suprafața utilă totală de 120 mp și curte liberă cu utilizare exclusivă, intinse pe o suprafețe de 70 si 90 mp. Casele au regim redus de inaltime P+1E+M si 4 camere, construite cu structură (stalpi, grinzi si placa) din beton armat și pereți din cărămidă Porotherm, folosită și la compartimentările interioare. Pereții exteriori sunt izolați cu plăci din polistiren expandat de 10 cm, montate cu adeziv și tencuială decorativă structurată de culoare alb-gri. Acoperișul este realizat din grinzi groase de lemn, folie anticondens și tablă tip Lindab. Locuințele sunt amenajate cu tâmplărie PVC alb, marca Rehau cu 5 camere, model Euro 70, geam marca Lowe cu argon si feronerie marca Maco. Casele au zidărie interioară, tencuită și zugrăvită, finisaje la gresie, faianță, parchet, uși de Interior, realizate cu materiale la alegere și utilități (aflate în ultimele faze de amenajare), obiecte sanitare în toate cele trei grupuri, centrală termică proprie si calorifere din oțel. Locuințele au parter format din living și bucătărie Open Space, hol, grup sanitar și acces într-o terasă de pe care se poate coborâ în curte. Etajul este decomandat și permite accesul din hol în trei dormitoare și un grup sanitar. Unul din dormitoare este matrimonial, având grup sanitar și balcon. La același nivel mai sunt amenajate două dormitorare, dintre care unul cu balcon propriu. Mansarda se predă fără compartimentări și oferă 35 de mp pentru viitoare amenajări proprii.

Facilități

Ansamblul se află într-o zonă ideală pentru familiile ce doresc să locuiască în vile cu mult spațiu exterior, poziționate la distante ce oferă curți, drumuri și spații tampon între proprietăți. Opțiunea de folosi transportul în comun cât și mijloacele proprii, pe șoseaua asfaltata, poate economisi timp și resurse proprietarilor, care au libertatea de alege între acestea, mai ales în perioadele când fac drumuri zilnice la locul de munca, instituția de studii, centrele comerciale favorite. Vilele a fost realizate cu materiale cunoscute, folosind tehnici și metodologii tradiționale, din domeniul construcțiilor civile. De asemenea, s-a respectat legislația în vigoare cu privire la tipul de construcție, lotizarea terenurilor și regimul de înălțime. Spațiile locative și dependințele realizate de constructor cât și viitoarele amenajări interioare ce pot fi făcute în mansardă (ușor de împărțit în două dormitoare mari), pot acomoda toți membrii unei familii numeroase oferindu-le acestora confortul specific unui proiect de case în duplex. Terenul îngrădit poate deveni locul special creat pentru activități distractive sau de odihnă. Locul de parcare asigură comoditate în toate activitățile de zi cu zi când este nevoie de mașină la scară. Vilele sunt finalizate, iar noii propritari se pot muta in cel mai scurt timp.

Alte informații

Casele se vând prin virament bancar (Cash) și Credite Ipotecare. Va putem oferi mai multe informații despre case și metode de plată, dar și îndrumare în formalitățile de întocmire a dosarului. Vilele se achiziționează direct de la dezvoltator. Pentru serviciile noastre nu percepem comision. Contact la numerele de telefon: 0720.069.925 / 0311.022.533 și prin aplicația LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro RANDARI ALE ANSAMBLULUI GREY HOUSE RESIDENCE!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Grey House Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.