Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (3 oferte disponibile)
Vile 3 camere de la 91,000 € - 3 disponibile
Prețurile includ TVA (5%)
Vila 3 camere + teren / 2 băi 87 mp (total teren: 227 mp) 91,000 € rată bancară de la 352 €/lună* Etaj 1/1 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Vila 3 camere + teren / 2 băi 87 mp (total teren: 227 mp) 91,000 € rată bancară de la 352 €/lună* Etaj 1/1 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Vila 3 camere + teren / 2 băi 87 mp (total teren: 227 mp) 91,000 € rată bancară de la 352 €/lună* Etaj 1/1 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B.
Descriere

Leordeni Residence este un ansamblu ce face parte din procesul de extindere a suprafețelor cu spații locative din zona de sud, pe loturile de teren din localitatea adiacentă capitalei. In acest proiect sunt doua corpuri de vile duplex P+1E+Pod, așezate în linie, cu 3 camere pentru fiecare locuință, construit într-o zonă ce oferă liniște, relaxare și infrastructură rutieră pentru drumurile către capitală.  

Amplasament

De la locuințele Leordeni Residence se iese în Șoseaua Leordeni, pe unde circulă mașinile R.A.T.B. 414, cu traseu până la RomPrim, în Sectorul 4, de unde pornesc mașinile 124, 611, 634, către Piața Sudului și alte zone cunoscute din București. Pentru proprietarii de autoturisme drumul poate fi mai scurt, iar Șoseaua de Centură oferă posibilitatea de a intra în alte localități din Ilfov.

Clădire

Sunt prevăzute 4 unități, cu regim redus de înălțime P+1E+Pod (mansardabil), alipite câte două, în linie, cu teren despărțitor, îngrădit. Cele 4 unități se întind pe aproape 1000 de mp. Fiecare vilă are un total de 227 mp teren, amprentă clădire 52 mp și suprafață utilă de 87 mp, rezultată din parter și etaj. La parter sunt 126 mp teren liber, îngrădit cu gard din beton (cu plăci prefabricate), două terase pavate (una în față altă în spate, la aceeași dimensiune). În față casei se află o porțiune de teren pe care se află un umbrar construit odată cu vila, unde se poate parca mașina. Vilele sunt construite cu structură din beton armat cu pereți din cărămidă tip Porotherm, cu izolație și tencuială decorativă la exterior și predă la cheie. Acest nivel de amenajare și echipare presupune, șapă egalizatoare, pereți tencuiți și zugrăviți, tavan finisat, tâmplărie PVC culoare Wenge (maro), cu geam termoizolant. Scară din beton până în podul locuibil, unde sunt trase instalații, este turnată șapă, tencuială și izolație. Finisaje realizate cu materiale la alegere (gresie, faianță, parchet, uși de interior), centrală termică proprie, calorifere, utilități de energie electrică, apa curentă, canalizare, gaze naturale branșate și contorizate separat, obiecte sanitare, ușă metalică anti-furt la intrare. Casele sunt decomandate la parter (cameră de zi cu bucătărie, grup sanitar), decomandate la etaj ( 2 dormitoare, dintre care unul cu balcon propriu și baie). Podul mansardabil accesibil prin scară de beton de la etaj este open space.

Facilități

Zona în care se află casele are transport în comun legat de capitală prin mașinile R.A.T.B. 414, care fac legătura cu liniile urbane ce acoperă și depășesc Sectorul 4. Zona liniștită unde sunt construite casele oferă o alternativă la locuințele din zonele cu densitate mare de locuințe și intens circulate. Clădirea are structură din beton armat și pereți din cărămidă cu termoizolație și tâmplărie PVC Wenge ce păstrează căldura la interior, în sezonul rece, asigură eficientă energetică. Utilitățile branșate și contorizate individual oferă costuri scăzute la consumul de apă, curent, gaze. Camera de zi și dormitoarele sunt spațioase, vitrate, ușor de mobilat, iar grupul sanitar și baia de la etaj pot satisface activitățile cotidiene ale unei familii numeroase. Locul de parcare permite accesul lejer la propria mașină, iar terenul liber de 126 mp, este potrivit pentru a amenaja o grădină, un foișor, anexe depozitare, spațiu exterior de luat masa, s.a.

Alte informații

Locuințele se pot achiziționa cu Credit Ipotecar, prin Programul Guvernamental “Prima Casă” și plata prin transfer bancar (CASH). Pentru mai multe informații despre proiect și metode de finanțare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0720.069.925 și prin aplicația LiveChat de pe site-ul Aria Homes.ro RANDARI ALE ANSAMBLULUI LEORDENI RESIDENCE Termen de finalizare, cu acte: Noiembrie 2017

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Leordeni Duplex
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.