Magic Residence 2

Str. Apusului Nr. 26 - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Da
Ușă metalică
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
Da
Imobil:
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Pod
Da, utilizare comună
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Magic Residence a fost dedicat inca din faza de proiect atat familiilor tinere, cat si celor cu copii, oferind apartamente de 2 camere, cu teren,  si 3 camere, mari si luminoase, construite intr-o locatie ce asigura liniste si intimitate, o adevarata oaza magica.

Imobil cu 2 scari, avand regim de inaltime redus, P+2E+M, cu 16 apartamente, cate 2 pe nivel, Magic Residence este construit de echipe de profesionisti, cu mare experienta in domeniu, cu deosebita grija fata de respectarea celor mai exigente standarde in domeniul constructiilor civile.

Inca de la inceput, proiectantii au avut in vedere siguranta locatarilor si realizarea temeinica a finisajelor, cu cele mai bune materiale disponibile.

Beneficiati de bransamente la toate utilitatile urbane ale orasului si de contorizarea individuala a acestora.

Locurile individuale pentru parcarea autovehiculelor pot fi achizitionate pentru suma de 2000 Euro fara TVA/unitate. Acestea vor avea statutul de proprietate, cu numar cadastral.

Dezvoltatorii ansamblului Magic continua proiectele din zona de sud, in judetul Ilfov, unde va fi construit un nou imobil, de aceasta data, la dimensiuni mai mari, respectand reteta amenajarilor si echiparilor folosite in 2016.

Amplasament

Noul imobil se afla la distanta scurta de primul proiect si ofera aceleasi obiective pentru viitori locatari: proximitate fata de punctele de interes situate in zona centrala a orasului Popesti-Leordeni si fata de magazine, scoli, mijloace de transport in comun pe Soseaua Oltenitei (masinile RATB pe liniile pre-orasenesti 402, 414 pana la RomPrim legatura cu 124, 611, 634), microbuzele maxi-taxi si metroul de la statia "Dimitrie Leonida".

Clădire

Magic Residence 2 are regim redus de inaltime P+2E+M ( Parter+2 etaje+ mansarda) si ofera alte 12 unitati locative, apartamente cu 2 si 3 camere, grupate cate 2 pe fiecare nivel. Cladirea este construita cu Imobilul are structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stâlpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare.

Alte informații

Pentru achizitie sunt acceptate toate tipurile de credite bancare, indiferent de unitatea bancara, inclusiv plata prin programul “Prima Casa”.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Magic Residence 2
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.