Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (3 oferte disponibile)
Case 4 camere de la 105,000 € - 3 disponibile
Prețurile includ TVA (5%)
Casa 4 camere + teren / 3 băi 103 mp (total teren: 103.9 mp) 105,000 € rată bancară de la 406 €/lună* Etaj P/0 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Casa 4 camere + teren / 3 băi 103 mp (total teren: 65.6 mp) 105,000 € rată bancară de la 406 €/lună* Etaj P/0 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
Casa 4 camere + teren / 3 băi 103 mp (total teren: 139.1 mp) 105,000 € rată bancară de la 406 €/lună* Etaj P/0 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Vă oferim un proiect nou de case cu 4 camere în zona de Sud, unde aveți toate beneficiile necesare unui trai confortabil: transport pentru acele drumuri importante la locul de muncă, instituția de studii sau parcul preferat, o locuință nouă ce va îmbunătăți stilul de viață al proprietarilor si consiliere in procesul de achiziție.

 

Amplasament

Casele din proiectul Pavlicheni, sunt construite într-o zonă cunoscută pentru noile proiecte rezidențiale de case, apărute în ultimii 4 ani. Strada pe care se află casele face parte din zona de Sud, adiacentă Sectorului 4. Infrastructura rutieră oferă acces cu autoturisme personale și drumuri rapide cu mașinile Regiei Autonome pe liniile preorășenești, ce fac legătura cu stațiile de metrou și alte linii ce traversează orașul.

Clădire

Triplexul are regim de înălțime P+1E+M, fiecare unitate are 4 camere și o suprafață utilă de 103 mp pe parter si etaj. Casa 1 are o suprafata totala de teren 103,9 mp, din care 49,4 mp teren liber, Casa 2 are 65,6 mp total teren, din care suprafata libera 12,3 mp, iar Casa 3 are un total de 139,1 mp teren, din care 84,6 mp teren liber. Sunt construite cu structură din beton armat, pereți din cărămidă portanță și acoperiș cu grinzi din lemn pe care s-a montat țiglă metalică. Parterul este semidecomandat, etajul și mansarda sunt decomandate. Echipele constructorului predau casele cu utilități (electricitate, gaze, apă curentă, canalizare), trase în toate încăperile, branșate și contorizate individual, pereți+tavan zugrăviți, finisaje (gresie, faianță, parchet, uși de interior montate), la alegere, obiecte sanitare (cadă, chiuvetă, vas WC), centrală termică și calorifere. În fiecare proprietate intră și un lot de teren îngrădit, cu utilizare exclusivă și loc de parcare, în spațiul special amenajat de lângă case.

Facilități

Casele sunt situate în zonă liniștită, complet dezvoltată în ceea ce privește transportul în comun, căile rutiere, punctele de interes și apropiere față de zonă metropolitană, în care se găsesc și alte locuri de interes pentru locuitori. Construcția propriu-zisă, este realizată de echipe specializate ce execută lucrarea în mod uniform, cu respectarea planului architectural și a normelor uzuale întâlnite în piață construcțiilor noi. Amenajarea interioară complexă, avantajează viitorii proprietari pentru că permite o mutare în timp util și oferă acestora ocazia de a se bucura de nouă locuință încă din prima zi.

Alte informații

Achizitia se face cu Credit Ipotecar si Cash (virament bancar). Vă oferim mai multe informații despre case, consiliere în vederea alegerii soluției potrivite de finanțare, îndrumare pe tot parcursul achiziției (dezvoltator, bancă, notariat), și comunicare permanentă. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0720.069.925 și prin aplicația LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro RANDARI ALE ANSAMBLULUI PAVLICHENI !

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Triplex Pavlicheni
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.