Pavlicheni Residence

Strada Pavlicheni 130 BIS - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

În zona de sud a capitalei, dezvoltatorii imobiliari cu experiență vă oferă un ansamblu de 8 case P+1E+Pod, amenajate și înzestrate cu aparatură și instalații noi pentru un trăi modern. 

Amplasament

Pavlicheni Residence se află în zona de sud, în afara Bucureștiului, la distanță de 1,5 km de Sectorul 4, ce pot fi parcurși cu mașinile de transport în comun R.A.T.B. 402, 414, microbuzele maxi-taxi 154, 244, sau cu mașina personală.

Clădire

Imobilul este construit cu structură de rezistentă pe cadre din beton armat, formată din stâlpi și grinzi, cu ziduri din cărămidă Porotherm (folosită și la compartimentări interioare), cu termoizolație din polistiren expandat de 10 cm. Acoperișul este atent lucrat cu grinzi și nervuri din lemn, învelite cu tablă tip Lindab, ce preia și distribuie uniform greutatea pe întreagă suprafața, în cazul unor încărcări cu zăpadă în sezonul rece. Unitățile au curți cu acces din living cu suprafața de 22 mp, spații interioare decomandate la parter cât și la etaj. Podurile sunt predate fără compartimentări de orice fel. Pentru parter este estimată o suprafață de 38,5 mp și etaj 51,05 mp: în total 90 mp plus pod mansardabil cu utilizare exclusiva. Sunt puse la dispoziție spații de mari dimensiuni, vitrate, cu tâmplărie PVC și geam termoizolant, la ferestre și uși balcon, șapă, pereți tencuiți și zugrăviți, tavane finisate, finisaje realizate cu materiale / accesorii, obiecte sanitare, utilități branșate / contorizate separat, centrală termică prin condensatie, calorifere (unul prevăzut pe scara către etaj), ușă metalică cu sistem anti-furt la intrare, toate incluse în prețul plătit pentru locuință. Sunt amenajate și opt locuri de parcare, în capătul celor două rânduri de case, câte patru, despărțite de culoarul de acces pietonal către intrările locuințelor.

Facilități

Pavlicheni Residence este construit într-o zonă optimă pentru cei care doresc o locuință nouă, într-o zonă liniștită ce o oferă o ambianță plăcută și relaxantă pentru locuitorii de aici și din vecinătate. Distanța față de punctele importante din apropiere, în județul Ilfov, sau în Sectorul 4, este mică și poate fi parcursă pedestru, cu tranportul public sau privat. Imobilul este ridicat conform unui proiect architectural modern, cu unități locative spațioase, vitrate, ce pot fi vizionate împreună cu consilierii imobiliari Aria Homes. Proiectul prevede amenajări exterioare și interioare, utile. La exterior sunt alei pavate, locuri de parcare, garduri ce delimitează cotele fiecarei locuințe. La interior camerele si dependintele sunt luate la rând de echipele de zidari, instalatori și electricieni, pentru a oferi ulterior o locuință la cheie.

Alte informații

Locuințele pot fi achiziționate cu plata rapidă prin virament bancar și Credit Ipotecar. Oferim mai multe informații despre locuințe și metode de plată la numerele de telefon: 0720.069.925 / 0311. 022.533 și prin aplicația LiveChat de pe site-ul Aria Homes.ro. Termen finalizare constructie: 1 iunie

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Pavlicheni Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.