Perla Residence 3

Dimitrie Leonida - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Da
Ușă metalică
Da
Aer Condiționat
Da
Balcon
Da
Imobil:
Lift
Da
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Descriere

Proiectul Perla Residence aduce în 2016 a treia clădire din portofoliul dezvoltatorului, respectând aceleași norme de construcție și standarde, folosite anterior.

 

Amplasament

Imobil nou din judetul Ilfov, aproape de Sectorul 4, Soseaua Berceni. În afara de transportul rapid cu mijloacele în comun ce tranziteaza Soseaua Berceni, locuitorii din zona au acces la punctele importante din Sectorul 4: centre comerciale (Piața de Gros, Auchan, Jumbo), unitati de învatamant (Scolile 36, 99, 199, Liceul Miron Nicolescu, Liceul Dacia), banci, spitale, parcuri, stabilimente culturale (Palatul Național al Copiilor).

Clădire

Proiectul Perla Residence aduce în 2016 a treia clădire din portofoliul dezvoltatorului, respectând aceleași norme de construcție și standarde, folosite anterior. Perla Residence are spații comerciale, garsoniere, apartamente cu 2 camere și 3 camere, împărțite în mod egal pe fiecare etaj. Mai jos, aveți calculate numărul total al fiecărei compartimentari. - 2 spații comerciale la parter; - 13 garsoniere; - 17 apartamente de 2 camere; - 4 apartamente de 3 camere. Conform proiectului, construcția a fost executată cu structură de rezistentă din cadre din stalpi de beton armat si zidarie cu pereți din cărămidă Porotherm, la exterior și la compartimentările interioare. Pereții exteriori sunt izolați pentru confort și încălzire de durată în sezonul rece. Locuintele au zidarie din caramida, tamplarie PVC cu geam termoizolant, utilitati, finisaje, incalzire propri, bai echipate, usi metalica la intrare.

Facilități

Proximitatea față de transportul în comun cu metroul, de la stația “Dimitrie Leonida” și liniile Ratb 125, ajută la deplasarea rapidă în orice punct al sectorului 4 sau în celelalte zone ale Bucureștiului. Toate camerele beneficiază de dotări standard cu centrale termice, calorifere, obiecte sanitare. iar finisajele pot fi realizate cu materiale alese de client. Utilitățile sunt branșate la rețelele publice și contorizate individual cu aparate noi.

Alte informații

Locuintele ramase disponibile se vand doar prin virament bancar (Cash). Pentru informatii si vizionari ne puteti contacta la telefon 0720.069.925 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro. RANDARI ALE ANSAMBLULUI PERLA 3!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Perla Residence 3
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.