Residence Sfantul Gheorghe

Strada Sfantul Gheorghe - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
La alegere
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Loc de parcare
La cerere
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
La Strada
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Residence Sfântul Gheorghe este o soluție nouă pentru nevoile locative ale celor care doresc o locuință într-un imobil nou, aproape de București, în zona de sud. 

Amplasament

Clădirea este localizată la limita administrativ-teritorială dintre municipiul București și Județul Ilfov, într-o zonă liniștită de case. Construcția este retrasă, la mica distanță față de Șoseaua Olteniței, o rută rapidă către Sectorul 4. Pe Șoseaua Olteniței circulă mașinile RATB 402 și 414 până la capătul de linie din București (RomPrim). De la RomPrim sunt disponibile mașinile 124, 611, 624, mai departe, pe la intersecțiile cu Vitan Barzesti, Calea Văcărești (Piața Sudului, unde este disponibilă stația de metrou). Pe același traseu, cu masinile maxi taxi, sau mașina personală se scurtează timpul de deplasare spre București sau, în direcția opusă, pe Șoseaua de Centură. În afară de magazinul de proximitate Lidl (aflat lângă imobil), în Ilfov se găsesc și alte magazine precum Mega Image, Penny și magazine mici, alăturate, cu produse și servicii variate în street-mallul de pe strada Amurgului și, pentru servicii medicale, Policlinica Popești, aflată la 200 de metri de bloc, spatii verzi si baze sportive (baza sportiva Romprim). De asemenea aveți la dispoziție grădinițe și unități de învățământ pentru toate vârstele la o distanță confortabilă, atât în Ilfov cât și în limitele capitalei.

Clădire

Imobilul este construit cu stâlpi și grinzi din beton armat si zidărie din cărămidă tip Porotherm de 25 cm la exterior (izolați cu polistiren). Cărămida se folosește și la interior, pentru pereții despărțitori. Clădirea are regim redus de înălțime P+2E. Au fost amenajate, 17 locuințe și spațiu comercial la parter. La etaj sunt patru unități, iar pe etaje, câte șapte unități. Apartamentele cu 3 camere sunt Open Space iar apartamentele cu 2 camere sunt decomandate. Utilitățile sunt branșate și contorizate individual pentru energie electrică, gaze, apă curentă și canalizare, realizate de echipele de instalatori profesioniști.

Facilități

Localizarea oferă proximitate față de mijloacele de transport în comun. Stațiile în ambele sensuri de pe Șoseaua Olteniței sunt amplasate în fața imobilului, lângă magazinul Lidl. Celelalte unități comerciale sunt ușor accesibile și unitățile de învățământ apropiate, sunt în avantajul elevilor și al părinților. Un alt avantaj este dat de disponibilitatea de a alege un apartament decomandat, cu 2 camere, sau Open Space, cu 3 camere la un pret avantajos. Pentru unitatile cu spațiu deschis, camerele de zi au până la 15,54 mp și dormitoare de 12 mp. Apartamentele cu 2 camere au 14,73 mp , bucătarii mari, de 8 mp și dormitoare de 12 mp. Utilitățile sunt branșate și contorizate separat pentru fiecare locuință. Încălzirea se face cu centrale termice de apartament și calorifere de metal. Finisajele sunt realizate cu materiale alese de clienți, la costuri incluse în suma plătită pentru apartament. Pentru noii proprietari, sunt incluse și obiectele sanitare, ușa metalică la intrare și interfonul.

Alte informații

Apartamentele pot fi achitate prin Programul Guvernamental “Prima Casă”, Credit Ipotecar și virament bancar (Cash). Proiectul prevede câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, ce poate fi achiziționat separat, la prețul de 1.500 de euro.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Residence Sfantul Gheorghe
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.