Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (1 oferte disponibile)
Apartamente 4 camere de la 89,900 € - 1 disponibile
Prețurile includ TVA (5%)
4 camere + teren / 3 băi 98 mp (total teren: 160 mp) 89,900 € rată bancară de la 348 €/lună* Etaj P/1 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Debara
Da
Imobil:
Loc de parcare
Inclus în preț
Pod
Da, utilizare comună
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B.
Descriere

Cele două case au dimensiuni, compartimentări, echipări și amenajări ale spațiilor locative, gândite încă din faza de proiectare, pe măsura tendițelor actuale ale clienților aflați in cautare de case cu etaj. 

Amplasament

Speranței Residence este un imobil de tip duplex, amplasat la câțiva kilometri de limita cu Municipiul București. Cu acces la Șoseaua Leordeni, care se intersectează cu Șoseaua Olteniței, una dintre cele mai circulate artere ale județului Ilfov și București (Sector 4), locuințele de pe strada Speranței, oferă o alternativă viabilă pentru cei care își doresc o locuință retrasă.

Clădire

Cele două case au dimensiuni, compartimentări, echipări și amenajări ale spațiilor locative, gândite încă din faza de proiectare, pe măsura tendițelor actuale ale clienților aflați in cautare de case cu etaj. Imobilul are pentru fiecare casă o suprafață totală utilă de 98 mp, la care se adaugă 160 de mp, suprafața curții cu utilizare exclusivă. Din cei 98 de mp, parterul ocupă 45 de mp și oferă dimensiuni generoase la toate dependințele necesare unui astfel de imobil. Camera de zi are 28.8 mp, o suprafață generoasă, care permite decoratiuni interioare cu eforturi minime. La etaj, sunt 53 de mp, suma a trei camere și două grupuri sanitare. Sunt două dormitoare de 12.5 mp, iar unul dintre acestea are grup sanitar propriu. Al treilea dormitor are 13.6 mp utili. Din holul decomandat se poate accesa al doilea grup sanitar cu dimensiunea de 4.4 mp utili. Cele două grupuri sanitare, unul disponibil din dormitor, altul accesibil din hol, amândouă de dimensiuni mari cu fereastre, ce asigura lumină si ventilație naturală . Locuința mai are echipare cu centrală termică proprie, instalație cu calorifere de oțel, obiecte sanitare și ușă metalică cu sistem anti-furt la intrare. Utilitățile de energie electrică, apă curentă, gaze naturale și canalizare sunt branșate individual și contorizate cu aparate performante. Finisajele se realizează cu materiale alese de clienți, în baza unui buget generos. Dintr-o ofertă variată de modele, pot fi alese: gresia, faianța, parchetul și ușile de interior.

Facilități

Cheltuielile cu toate echipamentele, instalațiile și materialele folosite pentru a oferi această locuința la cheie, sunt incluse în prețurile locuintelor. Langă cele două case sunt disponibile și locuri pavate. Proprietarul uneia dintre cele două locuinte, poate parca două automobile în acelasi perimetru.

Alte informații

Oricare dintre cele două case este disponibilă la prețul 95.000 de euro, ce pot fi achitați cash, cu Credit Ipotecar și Programul ”Prima Casă”. Pentru informatii si vizionari ne puteti contacta la telefon 0720.069.925 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro. RANDARI ALE ANSAMBLULUI SPERANTEI RESIDENCE!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Speranței Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.