Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (99 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Echipare completa
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Da
Ușă metalică
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Lift
Da
Loc de parcare
La cerere
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Colegiul Tehnic Miron Nicolescu
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar - Arseni
Centre Comerciale
Piata Aparatorii Patriei
Mijloace de transport în comun
Metrou, R.A.T.B. și Maxi - Taxi
Descriere

Studio Plus Berceni este cel mai nou proiect al constructurilor din zona de sud a Bucureștiului, oferă două corpuri de bloc cu regim de înălțime P+9 E, lipite, cu 100 de spații locative la dimensiuni și prețuri avantajoase.

Acest proiect se aliniază la standardele celorlalte proiecte Studio Plus, oferind locuințe moderne cu toate avantajele oferite de amenajările interioare și locație. 

Clădire

A doua jumătate a anului 2016 aduce în Berceni proiectul Studio Plus Berceni, ce pune la dispoziție publicului două loturi cu 100 de spații locative in imobile cu structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stâlpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare. Lotul 1 are dispuse 5 locuințe pe fiecare din cele 9 etaje. Cei interesați își pot alege de aici oricare din cele 9 garsoniere, 31 de apartamente cu două camere și 9 apartamente cu 3 camere. Lotul 2 are 4 spații comerciale la parter și câte 5 locuințe pe fiecare din cele 9 etaje. Constructorii au amenajat 9 garsoniere, 27 de apartamente cu două camere și 9 apartamente cu trei camere în această grupare. Ambele corpuri au locuințe tencuite cu glet și zugrăveală cu vopsea lavabilă albă. Tâmplăria (ferestre/uși) este din PVC alb, cu geam termopan, glafuri interior / exterior, șapă turnată la nivel și rețele de utilități trase în fiecare încăpere. Sunt trase rețelele de energie electrică, apă curentă, canalizare și gaze naturale branșate și contorizate separat pentru costuri cât mai mici la întreținere. Garsonierele și apartamentele au centrale termice noi, rețele de țevi pentru caloriferele de oțel, montate de asemenea în fiecare cameră. Adițional, obiectele sanitare, materialele pentru finisaje, ușa metalică de la intrare și interfon. Toate lucrările efectuate la interior, aparatele și obiectele menționate mai sus au prețuri incluse în suma plătită pentru fiecare garsonieră sau apartament.   Sunt disponibile și locuri de parcare în spațiul subteran al clădirii.

Facilități

Cele două corpuri se găsesc în zona Berceni, un punct de referință pentru dezvoltatorii bucureșteni din sud, care concurează cu succes în piața imobiliară a capitalei împărțită recent în doi poli cu proiecte rezidențiale mari (Nord și Sud). Clădirea a fost proiectată să fie sigură, să reziste mișcărilor telurice și condițiilor meteorologice nefavorabile. Structura este făcută din stâlpi, grinzi, plăci din beton armat la fiecare etaj, pereți din cărămidă tip Porotherm izolată la exterior cu polistiren expandat.

Alte informații

Se accepta plata din surse proprii, Credite Ipotecare / Imobiliare si prin Programul Guvernamental "Prima Casa".

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Studio Plus proiect Berceni
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.