Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (1 oferte disponibile)
Garsoniere de la 40,500 € - 1 disponibile
Prețurile includ TVA (5%)
Garsoniera / 1 baie 41 mp 40,500 € rată bancară de la 157 €/lună* Etaj 4/5 Disponibil 0720-069-925 Mai multe informații »
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
Inclus în preț
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Aer Condiționat
Inclus în preț
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Lift
Da
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Liceul Teoretic Radu Popescu
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Descriere

Pe Șoseaua Olteniței, la 1 kilometru de capitală, vă prezentăm un imobil nou cu regim de înălțime P+5E, în care se găsesc 17 locuințe, cu zidărie de calitate și echipări complete. 

Amplasament

Imobilul este localizat în județul Ilfov, intravilan la Șoseaua Olteniței, o rută rapidă către capitală, în Sectorul 4, Cartierul Berceni. Zona în care se află acest proiect permite locuitorilor să calatorească către capitală cu mașinile R.A.T.B., pe liniile pre-orășenesti 402, 414 pe Șoseaua Olteniței, până la RomPrim, legătură cu mașinile 124, 611, 634, către centrul istoric și alte sectoare. Până la Piața Sudului (unde se află stația de metrou), circulă și microbuzele maxi-taxi 244, 154. În plus, Județul Ilfov și Sectorul 4 va pun la dispoziție unități comerciale, magazine de cartier, piețe, unități de învățământ, unități medicale, parcuri cu locuri de joacă, s.a.

Clădire

Construcția P+5E este nouă, ridicată cu structură de rezistentă pe cadre din beton armat, formată din stâlpi, grinzi și plăci, cu ziduri din cărămidă Porotherm, cu îmbinare nut & feder, folosită și la compartimentările interioare. Imobilul are la parter spațiu comercial de 100 mp și 9 locuințe puse la vânzare: 1 apartament cu 3 camere la parter și câte 2 apartamente cu 2 camere disponibile pe fiecare etaj. Sunt disponibile și locuri de parcare, opționale, cu plată și număr cadastral (2500 euro + TVA ), lângă imobil. Este prevăzut și lift Schindler, scări late, placate cu granit sau travertin, cu balustrade din oțel și șapă cu grosimea de 11 centimetrii. Clădirea are la parter cameră tehnică pentru sistemul de supraveghere CCTV, spații comune cu senzori de fum și trapă de evacuare a fumului la ultimul nivel. Camerele au pereți tencuiți mecanizat și tavan din rigips, finisat. Tamplăria este PVC culoare gri antracit cu geam tripan Salamander cu dublă armare, utilități (energie electrică, gaze naturale, apă curentă, canalizare, infrastructură cablu TV / Internet), finisaje la alegere: gresie, faianță de la furnizori agreați. Aparat de aer condiționat în cameră de zi, prize și evacuare pregătite în dormitor, gaură evacuare hotă la bucătărie, băi cu ventilație, camere de zi cu două ferestre mari cu balcon propriu, sau două spații locative cu acces pe balcon comun, cu sifon în pardoseală și balustrade de sticlă. Mai sunt incluse: obiecte sanitare, calorifere de oțel, centrală termică, marca Buderus, montată în bucătărie. La exterior, pereții din spatele clădirii sunt izolați cu vată bazaltică, iar fațada are termosistem dublu-armat cu plasă și placare cu piatră.

Facilități

Clădirea se află într-o zonă cu infrastructură ce ofera transport in comun si rute pentru cei cu mașina personală în Ilfov, Sectorul 4 și în alte zone ale capitalei, la puncte de interes variate. Regimul redus de înălțime al cladirii oferă stabilitate iar amenajările exterioare crează confort și eficientă energetică. Spațiul comercial de la parter oferă oportunități antreprenorilor din zonă. Spațiile locative sunt generoase, cu ferestre mari ce oferă lumină naturală, utilități branșate și contorizate individual, cablul TV/ internet (de la doi furnizori), pereți tencuiți / zugrăviți, finisaje personalizate de calitate premium, alese de clienți (standard, parchet norvegian rezistent la umiditate), aparat de aer condiționat inclus în preț, montat și încălzire cu centrală termică proprie cu sistem modern de condensatie, de asemenea montată de echipele dezvoltatorului.

Alte informații

Se acceptă plata cu Credite Ipotecare, prin Programul Guvernamental “Prima Casă” și surse proprii (Cash). Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon: 0311. 022.533 / 0720.069.925 și prin aplicația LiveChat de pe site-ul Aria Homes.ro RANDARI SI SCHITE DIN ANSAMBLUL CENTRAL RESIDENCE!

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Central Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.