Top Class 4 Residence

Dimitrie Leonida - Vezi pe hartă
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Oferta de apartamente (0 oferte disponibile)
*calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de minim 5%, pentru o perioadă de creditare de 30 de ani, cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.
Dotări
Locuință:
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Uși de interior
Incluse în preț
Parchet
La alegere
Faianță
La alegere
Gresie
La alegere
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Ușă metalică
Da
Aer Condiționat
Da
Debara
Da
Balcon
Da
Imobil:
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Lift
Da
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Structură de rezistență
Beton armat
Zonă:
Unitati de invatamant
Colegiul Tehnic Miron Nicolescu
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar - Arseni
Centre Comerciale
Mega Image
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Descriere

La constructia acestui ansamblu s-au luat drept repere, ca si pana acum, standardele moderne din domeniul constructiilor civile.

Primul dintr-o serie de mai multe imobile ce vor fi construite in aceasta zona, cu acces rapid catre Magistrala 2, de metrou (Berceni-Pipera) si apoi catre toate zonele importante ale orasului, TOP CLASS 4 RESIDENCE reprezinta o solutie accesibila pentru majoritatea celor care doresc o locuinta noua.

Cladirea este formata din parter, cu 2 spatii comerciale, 5 etaje, cu 39 de unitati locative si pod. Pe cele 5 niveluri gasiti apartamente de 1, 2 si 3 camere cu suprafete mari, cuprinse intre 30 si 70 de metri patrati.

In 2016, Top Class 4 isi continua expansiunea imobiliara in zona de sud a capitalei si va propune inca doua cladiri: C3 si C4. Acestea va pun la dispozitie 41 de apartamente in cladirea 3 si 35 de apartamente in cladirea 4. In ambele constructii aveti locuinte decomandate si inteligent compartimentate la garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2, 3 camere si spatii comerciale de cumparat sau inchiriat, la parter.  

Apartamentele au compartimentari echilibrate, menite sa asigure un maxim de confort, iar pentru cresterea gradului de utilitate s-au prevazut balcoane pentru fiecare apartament.

Construit cu grija fata de detalii, TOP CLASS 4 RESIDENCE, asigura locatarilor un spatiu sigur, personalizat cu materiale la alegere pentru gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Locatarii apartamentelor din TOP CLASS 4 RESIDENCE beneficiaza de un imobil bine construit, cu materiale de calitate, izolat termic, cu un lift silentios, bai complet echipate, centrale termice proprii cu randament ridicat, calorifere, instalatii electrice sigure cu aparatura de marca si preturi fara concurenta.

Sunt asigurate toate utilitatile necesare prin bransamente individuale la retelele urbane ale orasului.

Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil Top Class 4 Residence
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.