Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament 2 camere in zona de Sud – Metrou D. Leonida

60,500 € Rată bancară de la 234 €/lună*
0% comision
Camere: 2
Băi: 1
Etaj: 2 din 4
Suprafață utilă: 59m2
An construcție: 2018
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Perla Residence se afla langa imobile noi, ridicate in ultimii 4 ani in zona de Sud, pe strazile apropiate de statia de metrou Dimitrie Leonida si linia R.A.T.B. 125 de pe Soseaua Berceni. La parterul cladirilor de langa noul proiect sunt magazine, restaurante, farmacii, sedii de banci. Strazile ce duc la statia de metrou si alte puncte de interes sunt afaltate, iluminate si au magistrale de utilitati, de la care s-au facut bransamente in case si blocuri.

Clădire

Imobilul are trei etaje si este construit folosind beton armat si caramida portanta pentru structura de rezistenta. La exterior zidaria este termoizolata cu polistiren si acoperita cu tencuiala decorativa. Pentru compartimentarile interioare se foloseste caramida, imbinata cu mortar si lucrari de finisaj interior.

Proprietate

Locuinta are pereti tencuiti si zugraviti, tamplarie din PVC cu geam termopan si glafuri. Sunt trase retele de utilitati (cu contorizare individuala), in toate incaperile, centrala, caloriferele, obiecte sanitare. Finisaje sunt realizate tot de echipele dezvoltatorilor, cu materiale alese de cumparatori. Sunt la alegere: usile de interior, parchetul, faianta si gresia.

Facilități

Apartamentul pe care il oferim se afla in imobil situat in zona cu infrastructura de transport in comun, drumuri ce ofera acces catre centrul capitalei si alte cartiere, puncte de interes la distante ce pot fi parcurse in timp util, pedestru sau mijloace proprii. Unitatea se afla la etaj intermediar, in cladire noua, stabila, cu termoizolatie. Lucrarile realizate la interior sunt incluse in pretul de achizitie, astfel cei care se vor muta isi vor putea tranforma locuinta intr-un camin calduros si primitor.

Achiziție

Apartamentul se achizitioneaza cu Credit Ipotecar cu avans de minim 30% si Cash (transfer bancar). Oferim informatii suplimentare, vizite in zona si indrumare in formalitatile de achizitie. Contact la telefon 0720.069.925 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Debara
Da
Aer Condiționat
Inclus în preț
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.