Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament 3 camere, aproape de metrou “Dimitrie Leonida”

66,900 € Rată bancară de la 272 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 5 din 5
Suprafață utilă: 74m2
An construcție: 2016
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Apartamentul din Ansamblul Rezidential Astrelor Amurgului, este situat în afara Bucurestiului, in zona de sud, la scurta distanta de Sectorul 4. În funcție de traseele proprii, puteți folosi stația de metrou “Dimitrie Leonida”, mașinile R.A.T.B. 125, pe Șoseaua Berceni, sau puteti ajunge in centru capitalei in doar cateva minute de mers cu autoturismul personal.

Clădire

Ansamblul este format din doua imobile cu 5 etaje, in care sunt prevazute multe spatii comerciale pa parter si spatii locative, decomandate si open space, la dimensiuni de la 40 la 74 de mp utili. Cladirile sunt construite cu structura din beton armat, pereti din caramida Porotherm izolati cu polistiren expandat si tencuiti.

Proprietate

Apartamentul are o suprafață de 74,30 mp compartimentat în 3 camere (living si doua dormitoare) și dependințe (bucatarie și 2 grupuri sanitare). Printre amenajarile și dotari oferite se număra tamplaria din PVC alb, cu geam termopan, glafuri, pereți tencuiți și zugraviti, tavan finisat, sapa. Echipele dezvoltatorului asigura instalarea si montarea obiectelor sanitare, instalatiilor pentru utilitati, centralei termice, caloriferelor, usii metalice de la intrare si materialelor pentru finisaje. Aceasta locuita, se afla la ultimul etaj si ofera viitorilor proprietari un pod cu utilizare exclusiva.

Facilități

Apartamentul se afla in zona de sud, aproape de punctele de interes din Sectorul 4 si Judetul Ilfov: magazine de proximitate, piete, centre comerciale, spitale, policlinici, cabinete particulare, unitati de invatamant pre universitare si universitare. Imobilul este nou, construit cu materiale de calitate ce ofera confort si siguranta locatarilor. Apartamentul, are cea mai mare suprafata disponibila si ofera spatii vitrate, dependinte incapatoare, doua grupuri sanitare si pod cu acces din apartament, potrivit pentru depozitare sau alte amenajari. Locuinta este predate echipata si utilata la standardul locuintelor noi din zona urbana.

Achiziție

Achizitia se poate face prin virament bancar (Cash), Credit Ipotecar/Imobiliar si prin Programul Guvernamental “Prima Casa”. Ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai sus sau prin aplicatia LiveChat pentru mai multe detalii despre locuinta si variante de finantare.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Debara
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Lift
Da
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Grand Arena
Unitati medicale
Hiperdia Bucuresti Bagdasar
Unitati de invatamant
Universitatea Spiru Haret
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.