Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament 3 camere, imobil nou, Soseaua Oltenitei

52,000 € Rată bancară de la 201 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 1
Etaj: 2 din 2
Suprafață utilă: 61m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Noul proiect se dezvolta intr-o zona rezidentiala, la granita dintre Popesti si Sectorul 4 Bucuresti, cu acces atat la Soseaua Oltenitei cat si la Soseaua Berceni, pe strazile Drmul Cheile Turzii si Caporal Marin Grigore. In imediata apropiere a ansamblului, la doar cateva minute de mers cu masina sunt dispuse o serie de obiective de interes major din care enumeram mari centre si galerii comerciale cum ar fi : Selgros, Metro, Hornbach, Lidl, Mega Image, Mall Carrefour Grand Arena sau Mall Sun Plaza, piete si centre en-gros precum si unitati de invatamant si unitati spitalicesti.

Clădire

Structura de rezistenta a imobilului este asigurata de stalpi si grinzi din beton armat, iar zidurilor exterioare sunt ridicate din caramizi Porotherm, la fel si compartimentarea interioara a apartamentelor care foloseste tot acest tip de caramida, iar in ceea ce priveste fatada aceasta este placata cu polistiren expandat peste care se aplica tencuiala decorativa. Sunt amenajate 17 locuinte cu doua si trei camere, plus un spatiu comercial la parter, util pentru antreprenorii din zona.

Proprietate

Apartamentul se afla la etajul doi si ofera o locuinta 61 de mp, cu spatii mari, vitrate, pentru camera de zi si cele doua dormitoare. Locuinta are utilitati bransate si contorizate separat, obiecte sanitare in baie, incalzire cu centrala proprie si calorifere, finisaje realizate cu materiale la alegere si usa metalica la intrare.

Facilități

Residence Sfantul Gheorghe este unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare dezvoltate in Zona de Sud a capitalei si conform dezvoltatorilor acestui proiect, locuintele a fost gandite sa ofere spatiu, confort si, in general, un loc pe care noii proprietari sa il numeasca “acasa”. Proximitatea fata de punctele de interes din Popesti si Sectorul 4, transportul in comun cu masinile 402, 414 (pana la Rom Prim legatura cu 124, 611, 634 catre celelalte zone ale capitalei) si masinile maxi-taxi, pana la Piata Sudului.

Achiziție

Apartamentul poate fi achizitionat cu plata prin virament bancar (cash), prin Credit Ipotecar si Programul Guvernamental “Prima Casa”. Oferim mai multe informatii despre proiect si consultanta financiara pentru alegerea unor solutii de finantare personalizate.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
La Strada
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.