Apartament 3 camere, living 18,30 mp, cu balcon

84,900 € Rată bancară de la 328 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: Parter din 3
Suprafață utilă: 79m2
An construcție: 2016
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Imobilul se afla in Judetul Ilfov, oras Popesti-Leordeni, pe strada Livezi, aflata la intersectie cu Soseaua Oltenitei. De la adresa imobilului Astrelor Livezi, viitori locatari au acces la puncte de interes din Ilfov si Sectorul 4 cu masinile R.A.T.B. 402,414 pana la Romprim (legatura cu 611, 634, 124) si masinile maxi taxi. Zonele invecinate ofera acces la magazine de cartier, galerii comerciale, unitati de invatamant, unitati medicale, spatii verzi, parcuri, etc.

Clădire

Cladirea Astrelor Livezi are formula de înaltime P+3E. Sunt prevazute 7 locuințe la parter și 8 spatii locative pe fiecare etaj, cu compartimentari de 2 și 3 camere, decomandate. Cei interesati au la dispoziție 31 de locuinte, unele cu living de pana la 21 mp, dormitoare de 18 mp, 2 grupuri sanitare si terase de pana la 15 mp, sau cate 2 balcoane mari pentru un singur apartament.

Proprietate

Apartamentul are 3 camere, este decomandat si ocupa o suprafata de 79,4 metri patrati utili. Peretii despartitori sunt din caramida tip Porotherm (izolati cu polistiren expandat la exterior), tencuti si zugraviti, tavan finisat, tamplaria PVC cu geam termoizolant, glafuri, sapa. Locuinta are incalzire cu centrala proprie, calorifere din otel, utilitati de energie electrica, gaze naturale si canalizare, obiecte sanitare si finisaje incluse in pret.

Facilități

Locuinta ofera acces facil la mijloace de transport in comun si puncte de interes din zona Bucuresti-Ilfov. Calitatea constructiei si echiparile prevazute in proiect ofera noilor proprietari conditii de trai la nivelul intalnit in limitele Bucurestiului, zona centrala. Locuinta are zidarie de calitate, utilitati bransate si contorizate separat, centrala proprie, si pereti izolati. Aceste amenajari asigura eficienta energetica si un raport calitate-pret avantajos.

Achiziție

Apartamentul este disponibil la pretul afisat mai sus si poate fi achitat prin virament bancar, credite ipotecare si Programul Guvernamental “Prima Casa”.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
La alegere
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Lift
Da
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Grand Arena
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Unitati de invatamant
Liceul Tehnologic Dacia
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.