Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament 3 camere, open space, finisaje de calitate

60,500 € Rată bancară de la 234 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 1 din 3
Suprafață utilă: 72m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

Locuinta are trei camere si ocupa 72,5 mp utili, suprafata ce poate acomoda o familie numeroasa, ori poate avea alta destinatie, in functie de nevoile propriatrului. La interior este sunt facute lucrarile de zidarie, tencuiala si zugraveala cu vopsea lavabila, tamplarie PVC cu geam termopan, glafuri ferestre, instalatii pentru utilitati, incalzire (pentru calorifere), centrala termica proprie, obiecte sanitare si finisaje realizate cu materiale la alegere gresie, faianta, parchet, montate usile de interior, usa metalica la intrare.

Facilități

Imobilul in care se afla apartamentul ofera proximitate fata de mijloace de transport in comun, magazine, piete, scoli, si rute variate catre centrul capitalei. Proiectul prevede toate obiectele si materialele cumparate si montate de echipele dezvoltatorului. Costurile cu materialele pentru instalatii, obiecte si echipamente montate cat si manopera, sunt incluse in pretul apartamentului.

Clădire

Imobilul are maxim trei etaje in care au fost amenajate 22 de spatii locative decomandate si modern compartimentate cu doua si trei camere, ce ofera siguranta si confort la standardele cerute in piata rezidentiala actuala. Cladirea ofera siguranta si rezistenta la miscarile telurice datorita fundatiei si structurii cu stalpi din beton armat si peretilor din caramida cu profil Porotherm, folosita pentru peretii exteriori si interiori.

Amplasament

Gaudi Residence se afla in limitele Bucurestiului si ofera acces la transport in comun cu masinile Ratb pe Strada Turnu Magurele, Bulevardul Metalurgiei si la metrou, de la statia “Aparatorii Patriei”. Zona urbana ofera acces la scoli, spitale, policlinici, magazine de proximitate si mari centre comerciale.

Achiziție

Apartament disponibil la plata prin virament bancar (cash), credite ipotecare si Programul Guvernamental “Prima Casa”. Oferim mai multe informatii la numarul de telefon afisat pentru acest anunt, la datele din sectiune contact sau prin aplicatia LiveChat, pe site-ul AriaHomes.ro.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Închis cu termopan
Debara
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Grand Arena
Unitati medicale
Centrul Budimex Brancoveanu
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Nr. 99
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.