Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament 3 camere, Ratb si metrou, Sector 4

60,500 € Rată bancară de la 234 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 2 din 3
Suprafață utilă: 72m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Imobilul in care este pus la dispozitie acest apartament se afla in limitele sectorului 4 si ofera acces rapid la Strada Turnu Magurele, care face legatura cu Soseaua Berceni. Pe cele doua strazi aveti la dispozitie masini Ratb 124, 202, 232 si statia de metrou Aparatorii Patriei, pentru calatorii in alte zone ale capitalei. Locuitorii din zona au la dispozitie importante centre comerciale, magazine de proximitate, piete, spitale, policlinici, cabinete private, gradinite, scoli si licee.

Clădire

Cladirea Gaudi are regim redus de inaltime (P+3E), si este construit cu cadre din beton armat, formata din stâlpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare. La exterior si interior suprafetele sunt tencuite si zugravite cu vopsea lavabila si sapa egalizatoare. Sunt amenajate 22 de locuinte cu toate lucrarile de zidarie interioara, instalatii si echipare.

Proprietate

Apartamentul este modern compartimentat si are 73 de mp utili. Living-ul si cele doua dormitoare au 17,50, respectiv 13 mp utili. Sunt doua bai, una accesibila din holul de la intrare, cealalta din a doua portiune de hol. Living-ul si bucataria au acces la un balcon comun, iar dormitorul are un balcon separat, de aceleasi dimensiuni cu cel din urma. Dezvoltatorul preda locuinta cu toate lucrarile de zidarie, instalatii pentru utilitati, obiecte sanitare, centrala termi + calorifere, finisaje si usa metalica de la intrare cu sistem anti-furt.

Facilități

Zona urbana permite acces la transport in comun cu masinile Ratb si metrou. Apartamentul este predat la cheie cu toate lucrarile executate la interior de echipe specializate, iar costurile sunt suportate de dezvoltatori. Astfel, noii proprietari se vor puta muta intr-un timp scurt, isi vor putea mobila si decora spatiul locuit, fara a astepta alte termene.

Achiziție

Cei interesati de acest apartament pot primi informatii suplimentare despre locuinte si consiliere pentru cea mai buna metoda de plata de la consilierii Aria Homes. Metode de achizitie: Credit Ipotecar, “Prima Casa”, plata rapida prin transfer bancar.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Închis cu termopan
Debara
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Grand Arena
Unitati medicale
Centrul Budimex Brancoveanu
Unitati de invatamant
Universitatea Spiru Haret
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.