Apartament cu 2 camere, decomandat, sector 3

69,000 € Rată bancară de la 267 €/lună*
0% comision
Camere: 2
Băi: 1
Etaj: 1 din 2
Suprafață utilă: 62m2
An construcție: 2018
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Apartament decomandat aflat intr-un imobil din Zona de Est, va deveni un camin excelent, oferind un grad ridicat de intimitate si confort. Dispune de toate utilitatile sector 3 si beneficiaza de contorizari individuale.

Clădire

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Proprietate

Cu o suprafata utila totala de 62.00 mp, apartamentul va deveni un camin excelent, oferind un grad ridicat de intimitate si confort. Incalzirea apartamentelor a apei calde menajere se va face in sistem propriu prin instalarea unei centrale termice de apartament. Contorizare utilitatilor (electricitate, gaze, apa) este individuala, contoarele fiind montate in exteriorul apartamentului. Apartamentele dispun de circuit electric casnic din cupru de 220V prevazut cu tablouri de sigurante pentru prize, iluminat si curenti slabi.

Facilități

Instalatia sanitara curenta se va realiza din conductori din cupru cu manson de polipropilena si va fi deservita de un cate distribuitor. Depozitarea resturilor menajere se face intr-un spatiu special amenajat, amplasat in exteriorul imobilului.

Achiziție

• Plata prin programul PRIMA CASA • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Apartamentul se preda la stadiul complet finisat, dispunand de toate amenajarile interioare: gresie, faianta, obiecte sanitare, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi interioare celulare, zugraveli lavabile, centrala termica individuala, calorifere.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Mega Image
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.