Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament cu 2 camere decomandat, zona Paraul Rece

51,000 € Rată bancară de la 197 €/lună*
0% comision
Camere: 2
Băi: 1
Etaj: 3 din 5
Suprafață utilă: 51m2
An construcție: 2018
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Apartament de 2 camere, decomandat este gandit astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui apartament de 2 camere, dormitoare spatioase, cu vedere catre spatiul verde, Paraul Rece Residence este locul indicat.

Clădire

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Proprietate

Apartament cu 2 camere, intr-un ansamblu rezidential deosebit cu un regim de inaltime P+2, care imbina perfect aspectele necesare unei locuinte moderne. Situat în zona de Sud, apartamentele sunt structurate si compartimentate foarte eficient, nemaifiind necesare imbunatatiri ulterioare si beneficiaza de ferestre inalte.

Facilități

Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc. Locatia excelenta si preturile incredibile fac din acesta o optiune mai mult decat avantajoasa.

Achiziție

Dacă te numeri printre aspiranţii acestei minunate locuinte, Parter si curte, situat intr-un ansamblu rezidential deosebit cu un regim de inaltime P+5, care imbina perfect aspectele necesare unei locuinte moderne, colaboratorii nostri din cadrul departamentului financiar va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Alte informații

Fiecare unitate locativa este racordată individual (şi contorizată separat) la gaze naturale, energie electrică, apă curentă şi canalizare. Suprafetele sunt scoase in evidenta de gradul ridicat de luminozitate, dar si prin intermediul finisajelor de inalta calitate.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Lift
Da
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Mega Image
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.