Apartament cu 2 camere, sector 3, Zona Trapezului

63,000 € Rată bancară de la 244 €/lună*
0% comision
Camere: 2
Băi: 1
Etaj: 1 din 2
Suprafață utilă: 57m2
An construcție: 2018
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Apartament cu 2 camere, decomandat, intr-un ansamblu rezidential nou, modern, deosebit, cu un regim de inaltime P+2, aflat in Zona de Est a Bucurestiului, care imbina perfect aspectele necesare unei locuinte moderne.

Clădire

Imobilul are un regim de inaltime P+2 etaje, fiind bransat la toate utilitatiile orasului (apa, gaze, curent, canalizare) si este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, iar in interior cu caramida de 12 cm, exteriorul este anvelopat cu polistiren de 10 cm.

Proprietate

Situat în zona de Sud, apartamentele sunt structurate si compartimentate foarte eficient, nemaifiind necesare imbunatatiri ulterioare si beneficiaza de ferestre inalte. Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc. Locatia excelenta si preturile incredibile fac din acesta o optiune mai mult decat avantajoasa.

Facilități

Proprietatea se incadrează în cea mai bună clasă energetică, atât datorită instalațiilor de bună calitate, centralei termice, tâmplăriei exterioare cât și prin faptul că exteriorul este anvelopat cu polistiren expandat de 10 cm grosime.

Achiziție

• Plata prin programul PRIMA CASA • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Utilitățile (energie electrică, apa, gaze, canal) sunt branșate și contorizate individual, iar materialele pentru finisaje (gresie, faianță, parchet, uși de interior), sunt la alegere și incluse în prețul apartamentului.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Nu
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Lidl
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.