Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament cu 3 camere, decomandat, cartier Dimitrie Leonida

69,900 € Rată bancară de la 270 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 1 din 5
Suprafață utilă: 75m2
An construcție: 2018
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Imobilul are un regim de inaltime P+5 etaje, fiind bransat la toate utilitatiile orasului (apa, gaze, curent, canalizare) si este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, iar in interior cu caramida de 12 cm, exteriorul este anvelopat cu polistiren de 10 cm.

Clădire

Trei camere bine situate într-un spaţiu mai mult decât suficient pentru apartamentul tău cochet de la periferia orasului. Un hol primitor, doua dormitoare liniştite, o cameră de zi si o bucătărie inchisa, precum şi un grup sanitar, compun aceasta eleganta locuinta.

Proprietate

Se evidentiaza prin finisaje superioare atat in interior cat si in exterior cu parcari aamenajate, sistem supraveghere video, lift silentios, placari cu marmura si granit. Construirea ansamblului a inceput in anul 2017 si are termen de finalizare sfarsitul anului 2018.

Facilități

Contorizare utilitatilor (electricitate, gaze, apa) este individuala, contoarele fiind montate in exteriorul apartamentului. Apartamentele dispun de circuit electric casnic din cupru de 220V prevazut cu tablouri de sigurante pentru prize, iluminat si curenti slabi. Instalatia sanitara curenta se va realiza din conductori din polipropilena si va fi deservita de un cate distribuitor. Contorizarea se face individual pentru fiecare apartament prin montarea pe spatiile comune a contoarelor pentru utilitati (curent, gaz, apa rece).

Achiziție

• Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Proprietatea se incadrează în cea mai bună clasă energetică, atât datorită instalațiilor de bună calitate, centralei termice, tâmplăriei exterioare cât și prin faptul că exteriorul este anvelopat cu polistiren expandat de 10 cm grosime.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Lift
Da
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Zonă:
Centre Comerciale
Penny XXL
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar - Arseni
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.