Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Apartament cu 3 camere, decomandat, sector 4

67,900 € Rată bancară de la 263 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 1 din 3
Suprafață utilă: 76m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Apartament cu 3 camere, intr-un ansamblu rezidential deosebit cu un regim de inaltime P+3, care imbina perfect aspectele necesare unei locuinte moderne. Situat în zona de Sud, apartamentele sunt structurate si compartimentate foarte eficient, nemaifiind necesare imbunatatiri ulterioare si beneficiaza de ferestre inalte.

Clădire

Lângă şosea, dar suficient de departe pentru ca să nu fii deranjat de zgomotul traficului. Imobilul are un regim de inaltime P+3 etaje, este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior cu caramida de 12 cm, exteriorul este anvelopat cu polistiren de 10 cm.

Proprietate

Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc. Locatia excelenta si preturile incredibile fac din acesta o optiune mai mult decat avantajoasa.

Facilități

Fiecare unitate locativa este racordată individual (şi contorizată separat) la gaze naturale, energie electrică, apă curentă şi canalizare. Suprafetele sunt scoase in evidenta de gradul ridicat de luminozitate, dar si prin intermediul finisajelor de inalta calitate. Apartamentul se preda la stadiul complet finisat, dispunand de toate amenajarile interioare: gresie, faianta, obiecte sanitare, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi interioare celulare, zugraveli lavabile, centrala termica individuala, calorifere.

Achiziție

• Plata prin programul PRIMA CASA • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Proprietatea se incadrează în cea mai bună clasă energetică, atât datorită instalațiilor de bună calitate, centralei termice, tâmplăriei exterioare cât și prin faptul că exteriorul este anvelopat cu polistiren expandat de 10 cm grosime.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Lift
Da
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar - Arseni
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.