Apartament decomandat, 3 camere, Soseaua Oltenitei

91,900 € Rată bancară de la 355 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Etaj: 2 din 3
Suprafață utilă: 87m2
An construcție: 2016
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Oras Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, zona adicenta sectorului 4. Drum de acces catre Bucuresti pe Soseaua Oltenitei cu masina personala masinile maxi-taxi si Ratb, 402, 414 (legatura cu 124, 611, 634). In apropiere, magazinele Mega Image, Lidl, Street-Mall La Strada, policlinica Popesti, scoala, Gradinita Sfanta Maria, Liceul Tehnologic Dacia, baza sportiva Romprim.

Clădire

Imobil cu regim redus de inaltime P+3E, cu sapte locuinte la parter si cate opt pe etaj. Sunt amenajate apartamente cu 2 si 3 camere decomandate. Cladirea are structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stâlpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare.

Proprietate

Interiorul apartamentului are pereti sunt izolati la exterior cu polistiren expandat si tencuiti la exterior si la interior, peste tencuiala s-a dat glet si vopsea lavabila. Tamplaria este din PVC cu geam termoizolant la ferestre si usa de la balcon, sunt facute glafurile, instalatiile pentru utilitati, centrala termica, calorifere de otel, obiecte sanitare, finisaje, usa metalica la intrare. Camerele sunt asezate in formula decomandata. Din cele trei spatii locative, cel mai mare este living-ul 18,10 mp (cu balcon de 4,50 mp) si cele doua camere de dormit, ce masoara 12 si 13 mp, ambele cu acces la al doilea balcon, cu suprafata de 7,50 mp. Apartamentul mai are doua grupuri sanitare, spatiu de depozitare si hol larg in forma de L ce asigura confortul necesar familiilor mari.

Facilități

Viitori proprietari ai acestei locuinte au acces la majoritatea punctelor de interes din Localitatile Judetului Ilfov si din cartrierul bucurestean Berceni. Cladirea este noua, moderna, realizata cu materiale de calitate, conform unui proiect avizat de autoritati si realizat pe baza expertizei anterioare ale constructorilor. Apartamentul are camere mari, vitrate, cu amenajari diverse atat la partea de zidari cat si la instalatiile / echipamentele de utilitati pentru apa curenta, gaze, apa curenta, canalizare, obiecte sanitare si finisaje realizate de echipele dezvoltatorului la costuri incluse in pretul de achizitie.

Achiziție

Apartamentul cu numarul 21 de la etajul 2 din 3, este pus in vanzare la pretul de 86,900 de euro, ce pot fi achitati cash, cu credit ipotecar si prin Programul Guvernamental “Prima Casa”.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
2 balcoane
Debara
Da
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Lidl
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Unitati de invatamant
Universitatea Spiru Haret
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.