Oferta noastra de garsoniere noi Berceni

39,448€
Rată bancară de la 160 €/lună*
1 camere 37 m2 Etaj: 2/3 2017
Despre zonă

Ariahomes.ro are spre vânzare garsoniere noi Berceni în blocuri noi, construite anul acesta. În oferta noastră avem peste 1 garsoniere spre vânzare.

Zona Berceni este una dintre zonele ce se dezvolta cel mai rapid din capitală. În fiecare săptămână, zeci de ansambluri rezidențiale noi se finalizează. Toate garsonierele noi din Berceni sunt situate la maxim câteva minute de mers pe jos până la stațiile de metrou Dimitrie Leonida sau Berceni. Pe lângă metrou, locuitorii pot folosi liniile de autobuze, troleibuze și tramvaie RATB.

Pe langa accesul foarte usor la mijloacele de transport in comun, in zona exista multe parcuri, scoli, gradinite, licee, sali de sport si de fitness. 

Ansamblurile in care sunt construite garsonierele sunt legate de toate retelele din Bucuresti: gaze naturale (Distrigaz), apa curenta si canalizare (Apa Nova) si energie electrica (Enel ).

Garsonierele sunt foarte spațioase, ceea ce le deosebește de cele din blocurile mai vechi din București. În cazul în care ai nevoie de și mai mult spațiu, puteți opta oricând pentru o garsonieră dublă. Ca și dotări, garsonierele noi Berceni vin complet finisate, cu usi interioare, usa exterioara anti-efractie, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta sau parchet. În cazul in care rezervarea unei garsoniere noi Berceni se face mai repede, clientul poate alege culori, materiale sau poate personaliza cum dorește spațiul.

Ca toate ofertele noastre, plata se poate face fie prin Prima Casa, Credit imobiliar sau cash. De mentionat ca Ariahomes.ro oferta si consultanta financiara gratuita asa incat tu doar sa vii si sa semnezi.