Oferta noastra de apartamente noi 2 camere Berceni

44,500€
Rată bancară de la 181 €/lună*
2 camere 39 m2 Etaj: 02/3 2017
46,800€
Rată bancară de la 190 €/lună*
2 camere 46 m2 Etaj: P/3 2017
51,135€
56,817€
Rată bancară de la 208 €/lună*
2 camere 68 m2 Etaj: 3/3 2016
Despre zonă

Apartamente noi 2 camere Berceni se afla in imobile construite pe loturi de teren cat mai propiate de statiile de metrou din cartierul Berceni. In prezent sunt finalizate si in constructie proiecte localizate in limitele sectorului 4, langa statiile de metrou de pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera). 

Constructiile apar langa statiile de metrou "Constantin Brancoveanu", "Piata Sudului", "Aparatorii Patriei" cu zona extinsa pana la statiile "Dimitrie Leonida" si "Berceni".

Locuintele cu 2 camere din cladirile localizate in raza cartierului Berceni au dimensiuni variate compartimentarea eficienta, complet decomandata sau open space, cu spatii luminoase, usor de mobilat si tot confortul dorit.
Dezvoltatorii ofera apartamente noi 2 camere Berceni in care se gasesc living-uri cu dimensini de pana la 20 de metri patrati, cu iesire pe terasa de dimensiuni utile, bucatarii mari cu mobilier, hota si aragaz inclus, grupuri sanitare cu geamuri pentru lumina naturala si ventilatie, locuri de parcare incluse, sau cu plata.

Se ofera echipare standard cu centrala termica proprie, instalatie cu calorifere de otel, obiecte sanitare in baie, usa din metal cu sistem anti-furt la intrare, obiecte sanitare, aparat interfon sau cablaj tras pana in  casa.
Finisajele, un aspect important pentru cei aflati in cautarea unei locuinte noi, sunt realizate cu materiale de import, oferite de colaboratorii echipelor de constructii. Dupa achizitionarea unui apartament, noii proprietari isi pot alege dintr-o oferta variata, gresia, faianta, parchetul si usile de interior.

Dezvoltatorii din zona Berceni aduc proiecte noi pentru cladiri cu apartamente de doua camere si altfel de locuinte, iar in completarea acestora municipalitatea continua lucrarile la infrastructura rutiera, reteaua de canalizare, colectare ape pluviale, gaze naturale, apa curenta, retele de cablu TV / internet/ telefonie fixa, toate pentru confortul viitorilor proprietari.

Apartamente noi cu 2 camere, decomandate sau modern compartimentate, in ansambluri rezidentiale de blocuri, cladiri individuale cu peste patru etaje, sau locuinte cu regim redus de inaltime  sunt cele mai vandute locuinte de pe piata imobiliara din Bucuresti.

De aceea, investitorii ofera multe avantaje la compartimentare, amenajari interioare, materiale pentru finisaje, mobilier si aparatura (electrocasnice). De asemenea, acestia sunt flexibili si in ceea ce priveste metodele de plata. In cele mai multe cazuri, un apartament cu 2 camere, nou, din Berceni, poate fi achizitionat cu plata rapida (cash), Credite Ipotecare si prin programul de stat "Prima Casa".