Vila tip duplex, Popesti Leordeni

109,500 € Rată bancară de la 424 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+Pod
Suprafață utilă: 116m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Vila face parte dintr-un proiect imobiliar nou, modern, din Zona de Sud, cu 3 camere decomandate, pe etaj, langa soseaua Leordeni, intr-o Zona de Vile. Vila beneficiaza de contorizare individuala la utilitati si se vinde la cheie.

Clădire

Imobilul a fost construit pe diafragme, planşee şi stâlpi din beton armat, aşa cum rezultă şi din analizele de laborator prelevate la fiecare fază de execuţie, peretii fiind ridicati cu cărămidă de tip "Porotherm" de 24 cm, ulterior beneficiind de o izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate.

Proprietate

Incalzirea apartamentelor a apei calde menajere se va face in sistem propriu prin instalarea unei centrale termice de apartament. Contorizare utilitatilor (electricitate, gaze, apa) este individuala, contoarele fiind montate in exteriorul apartamentului. Apartamentele dispun de circuit electric casnic din cupru de 220V prevazut cu tablouri de sigurante pentru prize, iluminat si curenti slabi.

Facilități

Proprietatea se incadrează în cea mai bună clasă energetică, atât datorită instalațiilor de bună calitate, centralei termice, tâmplăriei exterioare cât și prin faptul că exteriorul este anvelopat cu polistiren expandat de 10 cm grosime.

Achiziție

Dacă te numeri printre aspiranţii acestei minunate locuinte, Parter si curte, situat intr-un ansamblu rezidential deosebit cu un regim de inaltime P+3, care imbina perfect aspectele necesare unei locuinte moderne, colaboratorii nostri din cadrul departamentului financiar va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Alte informații

Locatia excelenta si preturile incredibile fac din acesta o optiune mai mult decat avantajoasa. Fiecare unitate locativa este racordată individual (şi contorizată separat) la gaze naturale, energie electrică, apă curentă şi canalizare.
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Loc de parcare
Cu plată și număr cadastral
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Mega Image
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.