Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Vila P+1E+Pod, individuala, design deosebit

125,000 € Rată bancară de la 484 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+Pod
Suprafață utilă: 160m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720 069 925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

Casa 2 are regim redus de inaltime P+1E+M, (parter + etaj + mansarda), 160 mp suprafata utila si teren liber cu suprafata totala de 185 mp. Interiorul este compartimentat decomandat la parter si etaj, cu caramida tip Porotherm. Peretii sunt tencuiti si zugraviti, tavanul este finisat, iar tamplaria este din PVC cu geam termoizolant. Mansarda se preda fara compartimentari, izolat, cu sapa egalizatoare si instalatii pentru utilitati. Acoperisul este din grinzi de lemn cu tabla tip Lindab. Parterul este format din camera de zi, bucatarie si baie. Din camera de zi cu suprafata de 23 de mp se face accesul in curtea din spatele constructiei, delimitata cu gard modern din beton. Etajul este format din trei dormitoare si o baie, toate accesibile din holul de decomandare. Unul dintre dormitoare are acces la un balcon propriu, stil logie. Pentru cei interesati de aceasta proprietate, mentionam faptul ca interiorul poate fi personalizat cu finisaje la alegere (din modelele puse la dispozitie), are centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare in cele doua grupuri, usa PVC, moderna, cu sistem de siguranta.

Facilități

Ansamblul are deschidere la drum judetean, de accea, este usor pentru proprietari sa ajunga in Bucuresti folosind Soseaua Oltenitei, cu masina proprie sau cu masinile R.A.T.B. Aproape de case sunt si puncte de interes variate, iar la limita cu Sectorul 4 se afla si centrul comercial La Strada. Casele sunt construite pe un teren stabil iar structura din beton armat si caramida, ofera un plus de siguranta si stabilitate. Regimul redus de inaltime, varianta de constructie individuala si arhitectura unica, fac din aceste case un proiect unic in zona de sud. Casa are camere, spatioase, inalte, luminate natural, doua bai, holuri largi, amenajari realizate cu atentie si echipamente noi, de calitate. Toate materialele, aparatura, manopera, terenul si locul de parcare sunt incluse in pretul locuintei.

Clădire

Aflati la al treilea proiect de case, dezvoltatorii Grand Villas au decis de aceasta data sa construiasca trei case individuale, P+1E+M, complet amenajate la interior, cu teren si loc de parcare pentru fiecare unitate. Casele au structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stalpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, cu izolatie si tencuiala decorativa la exterior. Pentru fiecare locuinta sunt disponibile utilitati bransate si contorizate individual. Astfel, viitori proprietari au energie electrica, apa curenta, canalizare, gaze naturale, cablu TV/ internet.

Amplasament

Casa este situata in zona adiacenta a capitalei, aproape de magazinul Mega Image si alte puncte de interes ale zonei, situate in centrul comercial al localitatii, pe Soseaua Oltenitei. In apropiere de case sunt restaurante, sedii de banci, patiserii, piata cu legume si fructe, Policlinica Popesti, s.a.

Achiziție

Casele pot fi achizitionate cu plata rapida, Credit Ipotecar si prin Programul Guvernamental "Prima Casa". Oferim mai multe informații despre proiect si solutii de finantare personalizate. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.069.925 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Centre Comerciale
La Strada
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720 069 925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720 069 925 sau completează câmpurile de mai jos.