Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Vila 4 camere, cu teren si loc de parcare, in ansamblu nou

109,500 € Rată bancară de la 424 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+Pod
Suprafață utilă: 110m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Ansamblul de vile Contrast sunt localizate in zona de sud, pe strazile adiacente capitalei, intersectate cu Soseaua Oltenitei. In aceasta parte a regiunii Bucuresti-Ilfov circula autobuzele R.A.T.B. pe liniile 402, 414, microbuzele maxi-taxi 154, 244 si taxiurile cu trasee frecvente catre marile intersectii din Berceni. Transportul in comun ofera acces si la unitati medicale, unitati de invatamant, unitati comerciale si alte puncte de interes.

Clădire

Ansamblul Contrast are 20 de locuinte dispuse cate 10 insiruite, in paralel. Locuintele au regim de inaltime P+1E+Pod si sunt realizate cu structura de rezistenta din beton armat, formata din cadre, stalpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare. Acoperisul este de tip sarpanta cu învelitoare din tabla cutata maro.

Proprietate

Locuinta are 110 mp suprafata utila, rezultata din parter si etaj. Proprietatea are 189 mp total teren: 65 mp amprenta cladirii si 124 mp teren liber. Suprafetei de teren I se adauga si locul de parcare, amenajat in fata intrarii in locuinta. Casa se preda cumparatorului cu zidarie interioara din caramida, tencuita si zugravita, tamplarie PVC culoare Wenge, cu geam termopan, utilitati bransate si contorizate cu echipamente individuale, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare, usa metalica la intrare.

Facilități

Locuinta se afla pe strazile apropiate de zona metropolitana, pe unde circula mijloace de transport in comun aflate in legatura cu majoritatea liniilor ce traverseaza cartierele bucurestene, unde sunt si numeroase puncte de interes, incepand cu Sectorul 4, Berceni. Ansamblul este realizat de echipele de ingineri si lucratori experimentati ce ofera lucrari la zidarie si amenajari interioare (instalatii, echipamente), de cea mai buna calitate. Proprietarul poate da o nota personala locuintei cu ajutorul materialelor pentru finisaje (gresie, faianta, parchet, usi de interior). Materialele, echipamentele si manopera necesara, sunt incluse in pretul locuintei de 109,500 euro. In plus, curtea permite amenajari proprii, iar locul de parcare ofera usurinta in deplasare de la ansamblu catre punctele de interes proprii.

Achiziție

Dezvoltatorii accepta plata prin Programul Guvernamental “Prima Casa”, Credit Ipotecar si transfer bancar (Cash). Mai multe informatii la telefon 0311.022.533 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro.

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Debara
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Lidl
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.