Vila 4 camere, decomandata, cu teren propriu

125,000 € Rată bancară de la 484 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+M
Suprafață utilă: 150m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

Casa are utilitati bransate si contorizate individual, centrala pe gaze naturale, corpuri de incalzire din otel, obiecte sanitare, usi de interior, parchet, gresie, faianta, la alegere si montate de echipele constructorului. Suprafata utila totala este de 150 mp. Parterul si etajul sunt decomandate, mansarda se preda fara compartimentari. Proprietatea are 120 mp total teren, din care 60 mp teren liber. Casa se preda si cu loc de parcare incluse in pretul de achizitie.

Facilități

Vila se afla in Bucuresti iar pozitionarea pe strazile intersectate cu Soseaua Oltenitei, ofera mobilitate mare, prin Soseaua Oltenitei si Berceni, cu toate mijloacele de transport. Vila este pozitionata sa ofere spatiu si lumina naturala viitorilor proprietari. Structura de rezistenta si materialele cu care sunt realizate lucrarile interioare ofera rezistenta si utilizare indelungata.

Clădire

Ansamblul este format din 10 case, asezate cate 5 insiruite in doua corpuri paralele. Inca din faza de constructie au fost lasate distante mari intre case pentru a oferi intimtate, spatiu pentru locurile de parcare si alei pavate pentru circulatia pedestra. Toate vilele sunt cosntruite cu structura din beton cu armatura din fier, caramida de 24 de cm pentru rezistenta, folosita la dimensiunea de 12 cm si pentru delimitarea spatiilor. Vila are placa din beton peste etaj si scara din beton pana în mansarda, care se preda Open Space. Acoperisul este construit cu grinzi din lemn peste care s-au montat foi de tabla tip Lindab si sistem de colectare a apelor pluviale.

Amplasament

Vila se afla in Bucuresti si ofera locatarilor acces facil la mijloace de transport in comun de pe Soseaua Oltenitei sau Soseaua Brceni. Pe aceste drumuri pot locatarii din Classic Villas pot calatori si cu masina personala orice punct al capitalei.

Achiziție

Vilele din proiectul Classic 4 se vand prin transfer bancar rapid, Credit Ipotecar si Programul Guvernamental “Prima Casa”. Va oferim detalii despre proiect si indrumare in formalitatile de achizitie, fara comision. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0311.022.533 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou, R.A.T.B. și Maxi - Taxi
Centre Comerciale
La Strada
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.