Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Vila cu arhitectura moderna, curte si loc de parcare

105,000 € Rată bancară de la 406 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+Pod
Suprafață utilă: 160m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

In cei 160 de mp utili, casa are la parter si la etaj suprafete decomandate si pod open space. La parter in cei 50 mp utili este amenajata camera de zi (cu iesire in curte), bucataria si grupul sanitar. Etajul ocupa 55 de mp si contine 3 dormitoare (dintre care unul cu balcon propriu) si un grup sanitar, accesibil din hol. Podul are o suprafata fara compartimentari de aceeasi dimensiune cu etajul. Sunt montate obiectele sanitare, utilitatile, centrala termica si caloriferele de otel, iar finisajele sunt la alegere si incluse in pretul locuintei.

Facilități

Locuinta se afla intr-o zona linistita de case, cu strazi asfaltate, cu magistrale de utilitati si trasee catre Bucuresti si celelalte localitati ale judetului Ilfov. Masinile 42, 414 ale Regiei Autonome parcurg distanta dintre zona in care se afla casele si statia de metrou Aparatorii Patriei in mai putin de 20 de minute. La distante scurte fata de Vila sunt majoritatea punctelor de interes pentru locatarii acestui ansamblu. Sunt usor accesibile si alte obiective din Berceni, cum ar fi Mall-uri, parcuri mari, teatre si universitati. Un avantaj oferit de aceasta proprietate este constructia in sine. Vila este construita separat de celalalte, la distanta ce ofera intimitate. Spre deosebire de locuintele duplex insiruite, care sunt lipite (cu perete comun), sau ofera o distanta mica intre cladiri. Vila cu regim redus de înălțime P+1E+Pod are structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stâlpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare. Este montata tamplaria PVC cu geam termoizolant, glafuri, utilitati, finisaje (gresie, faianta, parchet, usi de interior), alese de client, obiecte sanitare, centrala termica si calorifere din otel.

Clădire

Ansamblul este format din trei unitati, separate, cu regim de inaltime P+1E+Pod, construite cu fundatie, stalpi, grinzi, din beton armat si pereti din caramida tip Porotherm, izolata cu placi din polistiren expandat si tencuite. Casele au suprafata de 160 mp utili, au 4 camere, loturi de teren separate (185 mp/unitate) si locuri de parcare individuale.

Amplasament

Locuintele individuale Grand Villas III sunt situate aproape de capitala si ofera acces la Soseaua Oltenitei, o ruta rapida din Judetul Ilfov catre Sectorul 4, zona Berceni, cu transportul in comun (masinile RATB 402, 414), microbuzele maxi-taxi (244, 154) si cu masina personala. Zona ofera acces si la magazine de proximitate, Mall-uri, unitati de invatamant pre-scolar, scolar, universitar, unitati cu servicii de sanatate, baze sportive, parcuri, atat in Ilfov cat si in cartierul Berceni.

Achiziție

Vila poate fi achizitionata cu plata rapida, Credite Ipotecare si prin Programul Guvernamental “Prima Casa”. Ofer mai multe informatii la numarul de telefon 0721.176.627. De asemenea, va putem oferi solutii de finantare, personalizate.

Alte informații

FOTOGRAFII CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Mega Image
Unitati medicale
Policlinica Popesti Leordeni
Unitati de invatamant
Universitatea Spiru Haret
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.