Vila cu 4 camere in Aparatorii Patriei, sector 4

125,000 € Rată bancară de la 484 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+M
Suprafață utilă: 150m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Vilele din proiectul Classic 4 se contruiesc în Sectorul 4. Un alt aspect foarte important al localizări este accesul rapid la statia de metrou "Aparatorii Patriei" (la 15 minute de mers), cat si la infrastructura rutieră, de pe Șoseaua Olteniței, ce oferă un traseu direct către Berceni și celelalte zone, cu mașina proprie și transportul în comun de la stația Romprim ( R.A.T.B. 124, 611, 634 și microbuzele maxi taxi 154, 244). În apropiere de ansamblu sunt multe puncte de interes, atât în zona adiacenta administrativ, cât și în zona Sectorului 4. Aveți la dispoziție magazine de cartier, supermarket Mega Image, aprozar, benzinărie, diferite unități de învățământ (Liceul Tehnologic Dacia, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu), Grădiniță Sfânta Maria, Baza Sportivă Romprim.

Clădire

Classic Villas 4 prevede 10 case așezate câte 5 în două corpuri paralele cu strada, de pe care se face accesul pe lotul de teren ocupat. Din stradă, cele două șiruri sunt numerotate 2 și 1. Sunt două tipuri de proprietăți P+1E+M, cu 4 camere cu suprafata de 150 mp, ce se diferențiază doar prin suprafețele de teren și poziționarea acestora. Casele 6 si 10 au 180 mp total teren din care teren liber 120 mp. Celelalte au 120 mp total teren, din care 60 mp teren liber. Locuințele se vând și cu un loc de parcare inclus în preț. Construcția se realizează cu structură din cadre și grinzi din beton armat, placă de beton peste etaj și scară de beton până în mansardă. Compartimentarile se fac cu zidărie de cărămidă de 12 cm și zidărie de rezistență de 24 cm, cu termoizolație din polistiren expandat de 10 cm, acoperit de tencuială decorativă. Acoperișul este realizat cu grinzi din lemn cu tablă tip Lindab și sistem de colectare a apelor pluviale. Parterul are compartimentare decomandată, formată din hol, grup sanitar, bucătărie și cameră de zi cu ieșire în curtea atribuită proprietății.

Proprietate

Etajul este format din trei dormitoare, grup sanitar și un balcon, toate accesibile din holul de decomandare. Ultimul nivel al construcției, mansarda, este ocupată de o cameră pentru spălătorie, iar restul suprafetei este predata fara compartimentari (open space). Fiecare vilă se vinde cu finisaje de gresie, faianță, parchet, uși de interior la alegere și alte lucrări standard: tâmplărie PVC culoare maro (nuanța stejar), cu geam dublu termoizolant, glafuri interior / exterior, instalații pentru alimentare cu energie electrică, apă curentă, gaze naturale, canalizare, obiecte sanitare, centrală termică proprie și corpuri de încălzire din oțel.

Facilități

Locuințele Classic Villas 4 oferă multe avantaje în ceea ce privește localizare. Oferă posibilitatea de a păstra domiciliul pe raza Bucureștiului, oferă acces la transport în comun rapid și avantajos pentru cei care lucrează în centrele comerciale sau centrele de afaceri din apropiere, ori doresc să ajungă repede acasă după ce au fost la cumpărături, la studii, în vizită la cei dragi sau in alte puncte de interes. Proiectul este realizat de finantatori, care au finalizat alte trei proiecte de locuințe. Și de această dată s-a pus accent pe design cu utilitate.

Achiziție

• Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Arhitectura cladirii este modernă si se integrează ușor printre construcțiile din zonă. Unitățile au camere confortabile, spațioase, înalte, vitrate, realizate de echipe de lucrători experimentați, familiari cu proiecte de asemenea complexitate. Un alt aspect important este legat de aparatură și alte mecanisme montate în imobile: contoarele individuale pentru utilități, centrală pe gaze și uși la intrare cu sistem de siguranță, noi, de calitate superioara, predate cu garanție.
Dotări
Locuință:
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
Inclusă în preț
Parchet
Inclus în preț
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou, R.A.T.B. și Maxi - Taxi
Centre Comerciale
Kaufland
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.