Vila cu 4 camere, noua, regim de inaltime P+1E+M

125,000 € Rată bancară de la 484 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 2
Regim înălțime: P+1E+M
Suprafață utilă: 150m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

Casa are pereti tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila alba, tamplarie din PVC cu geam termopan si finisaje ce se realizeaza ulterior cu materiale la alegere. Se pot alege: usile de interior, parchetul, gresia si faianta. Utilitatile sunt bransate si contorizate individual cu aparate pozitionate pe proprietate. Pentru incalzirea camerelor este montata centrala termica si calorifere din otel. Casa are o suprafata totala de 150 rezultata din suma suprafetelor pe fiecare nivel. Suprafata de teren totala a acestei vile este 120 mp, din care 60 mp teren liber, ingradit, cu utilizare exclusiva. Casa se vinde si cu un loc de parcare inclus in pret.

Facilități

Vila se afla in Bucuresti, intr-o zona ce ofera trasee scurte cu mijloace de transport in comun catre puncte de interes, atat din Bucuresti cat si din Judetul Ilfov. Unitatile sunt realizate cu materiale de calitate si amenajate la cheie pentru a permite cumparatorilor sa se mute repede.

Clădire

Ansamblul este format din 10 case, grupate cate 5, in paralel. Materialele de constructie folosite sunt betonul cu armatura din fier si caramida Porotherm, pentru structura de rezistenta si compartimentarile interioare. Exteriorul este izolat cu placi din polistiren expandat, acoperit cu tencuiala decorativa. Acoperisul este facut cu grinzi din lemn si tabla tip Lindab.

Amplasament

Cele 10 case din ansamblul Classic Villas sunt construite in Sectorul 4, intre doua mari sosele ce traverseaza cartierul Berceni. Pe Soseaua Oltenitei circula R.A.T.B. -ul si maxi-taxi, iar pe Soseaua Berceni circula metroul, cu cea mai apropiata statie Aparatorii Patriei.

Achiziție

Achizitia se face prin transfer bancar, Credit Ipotecar si Programul Guvernamental “Prima Casa”. Oferim consiliere si indrumare in relatia cu banca si in formalitatile necesare achizitiei. Contact la telefon 0720.069.925 si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
Metrou și R.A.T.B.
Centre Comerciale
Mega Image
Unitati de invatamant
Grădiniţa Sfânta Maria
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.