Vila decomandata, cu teren si loc de parcare propriu

110,000 € Rată bancară de la 426 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Regim înălțime:
Suprafață utilă: 160m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Proprietate

Casa are 3 camere, regim de inaltime P+1E+Pod, teren liber, ingradit, cu utilizare exclusiva, ce se intinde pe aproximativ 188 mp. Atat la parter cat si la etaj, suprafata este decomandata cu zidarie din caramida. Mansarda se preda Open Space, cu utilitati trase. Parterul este format din living, baie si bucatarie cu usa pentru accesul in curte. La etaj sunt doua dormitoare, cu balcoane proprii si o baie. Casa se preda cu pereti izolati la exterior, tencuiti, cai de acces pavate si acces liber (inclusiv cu autoturismul), pe un drum de servitute cu suprafata mare. La interior, are pereti tencuiti si zugraviti, tamplarie PVC maro, cu geam termopan, finisaje realizate cu materiale la alegere, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare, usa intrare din otel.

Facilități

Casele Avras sunt construite cu respectarea normelor legislative, din domeniul constructiilor civile, au suprafete ce se incadreaza in media locuintelor construite recent, au lucrari de zidarie, echipamente, finisaje si manopera inclusa pentru toate acestea. In plus, curtea este suficient de mare pentru amenajari proprii, iar locul de parcare de langa imobil asigura comoditatea viitorilor proprietari.

Clădire

Ansamblul are doua randuri de case insiruite. Fiecare rand are 8 unitati, cu structura de rezistenta pe cadre din beton armat, formata din stalpi si grinzi, cu ziduri din caramida Porotherm, folosita si la compartimentarile interioare. Acoperisul este facut din grinzi de lemn si tabla tip Lindab, culoare maro inchis. Se vand cu teren si loc de parcare incluse in pretul de lista.

Amplasament

Ansamblul Avras Residence are iesire la Soseaua Leordeni, intr-o zona de case din afara Bucurestiului. Loturile de teren pe care se construieste in prezent sunt accesibile de pe infrastructura rutiera cu marcaje si iluminat public, din care face parte Soseaua Oltenitei (pentru drumuri catre cartierul Berceni) si Soseaua de Centura (pentru acces in alte judete). Traficul se desfasoara lejer, fara blocaje sau ambuteiaje, indiferent de directia de mers.

Achiziție

Casele din Avras Residence se achizitioneaza cu Programul Guvernamental “Prima Casa”, Credit Ipotecar si sume cash. Pentru o discutie particulara ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.069.925" si prin aplicatia LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
2 balcoane
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
Inclusă în preț
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.