Vila individuala, intr-un ansamblu rezidential

110,000 € Rată bancară de la 426 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Regim înălțime:
Suprafață utilă: 160m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Cele 16 unitati sunt construite intr-o zona de case, in majoritate constructii noi, iar accesul se face pe strazi late, asfaltate, iluminate, ce permit accesul rapid cu masina personala la Soseaua Leordeni, ce face legatura cu Soseaua de Centura si Soseaua Oltenitei.

Clădire

Casele au regim de inaltime P+1E+Pod, sunt construite cu structura din beton (cadre stalpi din beton cu armatura din fier) si caramida portanta. La interior peretii sunt facuti tot din caramida tip Porotherm imbinata cu mortar, iar peste etaj este turnata placa din beton cu sapa egalizatoare. La exterior peretii sunt izolati si tencuiti. Casele au scara de beton pana in podul mansardabil, care este predat semifinisat cu utilitati trase, izolat cu celuloza si imbracat cu polistiren. Acoperisul este facut din capriori de lemn ignifugati si tabla tip Lindab, culoare maro inchis. Casele au loturi de teren si locuri de parcare, intinse pe suprafete generoase, date in folosinta exclusiva viitorilor proprietari.

Proprietate

Fiecare casa are 160 mp utili, 250 de mp teren din care suprafata libera, ingradita, cu utilizare exclusiva 188 mp. O unitate are 3 camere si 2 dependinte: La parter living cu loc de luat masa, bucatarie si baie in formula decomandata. Etajul are doua dormitoare (fiecare cu balcon) si inca un grup sanitar, accesibil din holul de decomandare iar mansarda este open space.

Facilități

Au suprafete generoase, decomandate, vitrate atat pentru living cat si pentru dormitoare. Casele au cate 2 bai echipate complet, tamplarie cu termoizolatie si incalzire cu centrala proprie, ce asigura independenta si eficienta energetica, utilitati bransate si contorizate individual ce ofera costuri scazute la intretinere in sezonul rece, o suprafata de teren ce permite amenajari exterioare personalizate.

Achiziție

Plata se poate face atat cash, cat si prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale; Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim gratuit, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Alte informații

Finisajele de gresie, faianta, parchet sunt la alegere intr-un buget de 45 lei / mp. Utilitatile de energie electrica, apa curenta, canalizare, gaz, sunt bransate si contorizate individual. In proiect este prevazuta centrala termica si caloriferele montate. Ansamblul are si acces securizat cu bariera
Dotări
Locuință:
Balcon
2 balcoane
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Echipare completa
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Termosistem cu Polistiren expandat
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Mega Image
Unitati medicale
Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan
Unitati de invatamant
Școala Gimnazială Ion Bădescu
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.