Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Vila P+1E+M, in zona linistita, aproape de Bucuresti

89,000 € Rată bancară de la 344 €/lună*
0% comision
Camere: 4
Băi: 3
Regim înălțime: P+1E+M
Suprafață utilă: 120m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Cele trei vile din proiectul Grey House sunt situate aproape de Bucuresti (Sector 4) si au acces prin strazile Cazanesti, Scolii, Miraslau, la Soseaua Oltenitei, ce traverseaza zona de Sud. Masinile Rtab si maxi-taxi dar si mijloacele proprii va sunt de folos pentru drumurile catre piete, centre comerciale, restaurante, diferite unitati de invatamant, parcuri, sali de sport, etc.

Clădire

Cele 4 vile sunt construite cu regim de inaltime P+1E+M, din beton armat, pereti din caramida, pentru zidarie de structura (izolata cu polistiren) si compartimentari, grinzi din lemn si tabla tip Lindab cu izolatie si folie anticondens.

Proprietate

Vila este in ultima faza de amenajare. La exterior are cai de acces pavate, curte ingradita de 90 mp, suprafata libera, pereti exteriori termoizolati, tamplarie PVC cu geam termopan. La interior are zidarie tencuita si zugravita cu vopsea lavabila, utilitati cu instalatii si puncte de consum, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare. Finisajele (usi de interior, parchet, faianta, gresie) sunt realizate cu materiale alese de cumparator. Vila are parter Open Space format din: living cu bucatarie, baie, hol. Etajul este decomandat si este format din trei dormitoare (doua cu balcon propriu + spatiu pentru dressing) si un grup sanitar. Mansarda se preda fara compartimentari.

Facilități

Localizarea celor trei locuinte Grey House permite deplasarea rapida catre majoritatea punctelor de interes, atat cu transportul in comun cat si cu autoturismul propriu sau alte mijloace proprii. Puteti ajunge repede la serviciu, la studii, pentru dumneavoastra sau pentru copii la diverse unitati din apropiere. Casa este construita cu materiale de calitate pentru rezistenta si compartimentari. Toate echipamentele si materialele folosite pentru amenajarea acestei proprietati sunt incluse in suma de 89,000 Euro.

Achiziție

Casele se vand prin virament bancar (Cash) si Credite Ipotecare. Va oferim mai multe informații despre vila, particularitati ale metodelor de plata acceptate, dar si îndrumare în formalitatile de întocmire a dosarului de creditare. Pentru serviciile noastre percepem comision zero. Contact la numerele de telefon: 0720.069.925 / 0311.022.533 și prin aplicația LiveChat, de pe site-ul www.Aria Homes.ro

Alte informații

FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
2 balcoane
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
La alegere
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Mijloace de transport în comun
R.A.T.B si Maxi Taxi
Centre Comerciale
Lidl
Unitati de invatamant
Liceul Teoretic Radu Popescu
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.