Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Vila P+1E+Pod in ansamblu din zona de Sud

76,000 € Rată bancară de la 294 €/lună*
0% comision
Camere: 3
Băi: 2
Regim înălțime:
Suprafață utilă: 90m2
An construcție: 2017
Interesat de această ofertă?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Zona in care se afla acest ansamblu permite accesul cu mijloace proprii atat in localitatile judetului Ilfov cat si in primul Sector (Sector 4 Berceni) cu care se invecineaza. Astfel, punctele de interes pot fi atinse cu autoturismul personal, dupa un traseu de numai 3 kilometrii.

Clădire

Imobilul este construit cu structură de rezistentă pe cadre din beton armat, formată din stâlpi și grinzi, cu ziduri din cărămidă Porotherm (folosită și la compartimentări interioare), cu termoizolație din polistiren expandat de 10 cm. Acoperișul este atent lucrat cu grinzi și nervuri din lemn, învelite cu tablă tip Lindab.

Proprietate

Vila construită în formulă P+1E+Pod este un imobil ridicat pe cadre de beton armat cu ziduri din cărămidă Porotherm izolaţi la exterior cu polistiren de 10 cm pentru a păstra căldură în camere. Imobilul are un living mare, bucătărie si grup sanitar cu acces din holul de decomandare. Curtea cu suprafata libera de 22 mp este ingradita si are utilizare exclusiva. Formula decomandata se pastreaza si la etaj, unde sunt două dormitoare cu iesire pe un balcon comun si un al doilea grup sanitar. Podul mansardabil are o suprafata mare, fara compartimentari. Casa are utilitati complete, bransate si contorizate individual, centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare si usa metalica cu sistem anti-furt.

Facilități

Vila este aproape de capitala, iar amplasarea acesteia se reflecta in pretul cerut de proprietar, care este foarte avantajos, concurand cu alte proprietati aflate la distante mai scurte fata de marile aglomeratii urbane. In plus, locuinta este amenajata complet la zidarie, finisaje, instalatii si echipamente necesare activitatilor cotidiene ale cumparatorului.

Achiziție

Locuințele pot fi achiziționate cu plata rapidă prin virament bancar și Credit Ipotecar. Oferim mai multe informații despre locuințe și metode de plată la numerele de telefon: 0720.069.925 / 0311. 022.533 și prin aplicația LiveChat de pe site-ul Aria Homes.ro.

Alte informații

Aceasta proprietate are si loc de parcare inclus in pretul de achizitie. FOTOGRAFII INTERIOR CU TITLU DE PREZENTARE!
Dotări
Locuință:
Balcon
Da
Teren
Da, cu număr cadastral propriu
Ușă metalică
Inclusă în preț
Centrală termică proprie
Inclusă în preț
Gresie
La alegere
Faianță
La alegere
Parchet
La alegere
Uși de interior
Incluse în preț
Compartimentare interioara
zidarie caramida
Obiecte sanitare
Incluse in pret
Imobil:
Structură de rezistență
Beton armat
Pod
Utilizare exclusivă cu acces din apartament
Loc de parcare
Inclus în preț
Altele
Tamplarie PVC cu geam termopan
Zonă:
Localizare
Contact
Număr de telefon:
031-102 25 33
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 031-102 25 33 sau completează câmpurile de mai jos.