Această proprietate nu mai e disponibilă. Contactați-ne la 0720-069-925 pentru oferte similare.

Spatiu comercial, in zona cu vad comercial

36,000 € Rată bancară de la 139 €/lună*
0% comision
Camere:
Băi: 1
Etaj: Parter din 4
Suprafață utilă: 43m2
An construcție: 2015
Interesat de această ofertă?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.
Schiță proprietate
Descriere

Amplasament

Situat la parterul unui imobil situat in zona Dimitrie Leonida- Popesti Leordeni, finalizat in 2016 si avand un regim de inaltime de P+4, imobil ce are prevazut la parter si spatii comerciale sau office.

Clădire

Proprietatea propusa spre vanzare este perfecta ca si INVESTITIE. Intregul spatiu beneficiaza si de loc de parcare in cota indiviza . Intrarea in spatiul comercial se face stradal, avand latura cu vitrina cu deschidere pe strada Echinoctiului.

Proprietate

Intreaga suprafata a spatiului comercial fiind inchisa cu suprafete total vitrate pe toate laturile cladirii. Tinand cont de flexibilitatea si functionalitatea spatiului in ceea ce priveste optiunile de compartimentare, acesta poate avea multiple utilizari - showroom, birouri, cafenea, restaurant, etc.

Facilități

Proprietatea dispune de toate utilitatile aferente unei cladiri moderne, conectare internet broadband, telefonie fixa, etc. Contorizarea utilitatilor este total separata de restul cladirii iar incalzirea si apa menajera sunt deservite de centrala termica comuna blocului (in contorizare separata) si generator propriu de curent in sistem automatizat.

Achiziție

Proprietatea reprezinta o oportunitate excelenta de investitie pentru un investitor cu viziune! Sunt acceptate si credite imobiliare.
Dotări
Locuință:
Imobil:
Zonă:
Localizare
Contact
Număr de telefon:
0720-069-925
Program:
Luni - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Duminică: închis
Responsabil
Ariahomes.ro
Interesat de acest complex?
Sună la 0720-069-925 sau completează câmpurile de mai jos.